Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kimerültem, kérlek adjatok...

Kimerültem, kérlek adjatok tanácsot?

Figyelt kérdés

Nagyon komoly problémáim vannak a munkahelyemen, arra hajtanak, hogy kikészítsenek bennünket lelkileg, fizikailag, mindenhogy, kirúgni nem akarnak, inkább azt akarják elérni, hogy mi mondjunk fel. A sok probléma miatt már ügyvédhez, bírósághoz fordultunk, de én már lelkileg nem birom, pihennem kell.Állandóan fáj a gyomrom az idegtől, megy a hasam, hányingerem van, a fejfájásról már nem is beszélek.

Arra gondoltam, elmegyek táppénzre, de az sem tudom, hogy hogyan kezdjek hozzá a dokinál. Betegséget színlelni nem tudok és nem is akarok, jobban szeretem az őszinteséget és egyenes dolgokat, de nem nagyon ismerem a dokit (hála Istennek nem sokat jártam hozzá, ha meg igen, tényleg beteg voltam, de táppénzre akkor sem mentem, nem tehettem meg, de betelt a pohár). Segítenétek, mit mondjak a dokinak, ill. szerintetek ki fog írni?

2012. nov. 7. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el a dokihoz és mond neki ,hogy fáj a hasad állandóan és hasmenésed van . Csak annyit kell mondanod ,hogy írjon ki táppénzre . A munkahelyi problémádat ne mond mert akkor nem biztos ,hogy kiír.
2012. nov. 7. 12:25
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyenesen, becsületesen pedig semmit nem fogsz elérni és ilyen céggel, aljas munkáltatóval szemben nem is érdemes korrektnek lenni!Tessék szépen felvenni a pléhpofát, utánanézni, milyen módon lenne számodra legkedvezőbb a felmondás.Ha ki akarod rúgatni magad, akkor következő fizu után hajrá!Játszd meg a beteget és írasd ki magad táppénzre jó időre,aztán igyekezz visszaesni, erre az idegi probléma pont megfelelő, mert egy tucat kivizsgálásra elküldenek, meg pihentetnek.Nem fogja a nyomi főnök bírni és szépen felmond.Vagy ha neked úgy jó, mondj fel te, de légy résen, hogy anyagilag jól gyere ki a dologból.arra figyelj, hogy a papírjadat hogy adja ki, meg lesz-e mind és mit ír rá!
2012. nov. 7. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!