Miért ilyenek az emberek?
20éves vagyok és meglepve tapasztalom azt,mintha az "óvodába" kerültem volna vissza...Miért foglalkozik a huszonévesek nagy többsége még mindíg azzal(mint a tinik),hogy mit gondolnak rólam?/jól nézek ki vagy nem?/csúnya vagyok(ok nélkül mondja)miért néz rám/miért így néz rám?biztos útál,azért néz...stb (mondom a nagy többség,akad azért kivétel:D)
El sem hiszem,annyi embertől hallom és csak nézek ilyenkor...mért van az,hogy egy felnőtt ember nem tudja magát "elhelyezni" a világban?komolyan,sztem kb 12évesen normálisabb emberek vettek kürül :D
Szerintem is az önbizalomhiány és a bizonytalanság az oka. Tényleg túl nagy elvárások vannak manapság. Sok ember érzi magát bizonytalannak, hogy meg tud-e ezeknek felelni. Én pl. nem akarok mindenkinek megfelelni és nem érdekel olyan emberek véleménye, akik számomra nem fontosak, de sokan nem így vannak ezzel. Na ők teszik fel az ilyen jellegű kérdéseket.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!