Mi segíthet még pánikroham közben/elején/előtte?
Figyelt kérdés
Szoktam alkalmazni a légzéskontrollt, és segít de úgy érzem lehetne jobb is, gyorsabb is. A figyelemelterelésben nem bízok, mivel nekem pont attól alakult ki ez az egész betegség, hogy tulságosan "provokáltam" az érzéseimet, gyakran színte szándékosan előidéztem a rohamokat, persze nem akartam.
Főleg arra lennék kíváncsi, hogyan kell ellazítani az izmaimat, és ez segít-e? Tehát hogyan lehet a fízikai tüneteket teljesen kilőni? mi segít még?
légyszi segítsetek, sokat javultam mostanában, szeretnék mégjobb lenni.
2012. nov. 3. 12:40
1/3 anonim válasza:
hideg víz,belsőleg,homlokra,nyakra-nem sok de kicsit segít
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz, ez jó lenne, de otthon még sosem volt rohamom. Ahol volt ott nincs csap. Amúgy egy kicsit megbízhatóbb módszer kéne, nincs valami izomgyakorlat?
(egybként voltam már pszichiáternél, de nincs pénzem rá)
2012. nov. 4. 11:52
3/3 anonim válasza:
olyat nem tudok...nekem ha van fel alá rohangálok a tehetetlenségtől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!