Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez tényleg lehet csak a...

Ez tényleg lehet csak a stressztől?

Figyelt kérdés

Pár napja jelentkeztek a következő tünetek: szédülés, gyomorfájdalom, karzsibbadás. Szabályos halálfélelem fogott el az utcán, hogy nekem most a szívem felmondja a szolgálatot. Talán viccnek tűnik, de pont egy temető mellett sétáltam el, és le kellett ülnöm, mert állandóan az járt a fejemben, hogy pár napon belül itt fognak várni a temetésemre. Délután aztán elmentem az orvoshoz, aki megvizsgált, megtapogatott, meghallgatott, aztán kijelentette, hogy ő semmit nem lát, csak kicsit gyorsan ver a szívem, de semmi bajom. Aztán rákérdezett, hogy nem ért-e valami stressz az utóbbi időben, én meg mondtam, hogy amióta egyetemre járok eléggé elhanyagoltam magamat minden téren. Aztán elküldött azzal, hogy igyak sok folyadékot és vegyek a gyógyszertárban B-vitamin tablettát. Na igen, de azóta nagyon rosszul alszom, állandóan attól félek, hogy reggel nem kelek fel, ezért akár éjjel kettőig is tévézek. Pluszban rászoktam arra, hogy szinte folyamatosan a pulzusomat nézem (mivel a csuklómnál nemigen találom, jobb híján a nyakamon), és állandóan 90 körülit számolok.

Szóval a kérdésem az lenne, hogy tényleg meg lehet állapítani ilyen bizonyosan laborvizsgálatok nélkül, hogy a stressz az oka mindennek? Vagy az orvos egyszerűen csak le akart rázni (ezen is állandóan zakatol az agyam)? Egyébként 21 éves vagyok.

2012. nov. 1. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nekem pánikbetegség szagú...
2012. nov. 1. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez pánikbetegség. csináltass egy labort, hogy megnyugodj, hogy semmi bajod, aztán fogadd el, hogy lelki beteg vagy, és küzdj ellene, kérj segítséget, lényeg, hogy ismerd be!
2012. nov. 1. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt próbáld meg:

http://www.youtube.com/watch?v=cAhNSHNyGd4&list=PL7EC734CC4B..

A pánikrohamok kezeléséről:

http://www.youtube.com/watch?v=v7wgVhzBwUs&list=PL7EC734CC4B..

Van hozzájuk magyar felirat, be kell kapcsolni ha nem indul el automatikusan.

2012. nov. 4. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!