Hogy okozhatnék magamnak testi, fizikai fájdalmat?
Na jó, aki ahhoz is segítséget kér, hogy "azt akarom, hogy fájjon, de azért ne nagyon.." az már tényleg valami über szánalom kategória.
Kezdj el hímezni, talán ha a sors is úgy akarja, néha majd megszúrod az ujjad a tűvel..
Én vagdosom magam már régóta, csomó mindent elolvasok, ami ezzel kapcsolatos, és tudnék mondani tippeket, amiket olyanoknak írnak, akik abba akarják hagyni, de hiányzik nekik az érzés. Először arra gondoltam, leírok pár ilyet, de rájöttem, hogy nem fogok (bár mind teljesen veszélytelen dolog), mert:
1. ha annyira kétségbeesetten keresnéd a fájdalmat, akkor nem állnál neki ezen gonolkozni, hanem valószínűleg már rég megtaláltad volna az első kezed ügyébe eső dolgot, amivel árthatsz magadnak, tehát annyira kétségbeesett nem lehetsz mégsem, segítségre vársz, de erre nem úgy kell felhívni a figyelmet, hogy ártasz magadnak, szerintem te inkább akarod a segítséget, mint a fájdalmat magát.
2. a vagdosás és hasonlók függőség... van, aki "kinövi", de van, aki benne marad és a karcolgatástól addig jut, hogy bőrátültetésre meg hasonló komoly műtétekre szorul végül, nem egy ilyen példát, személyes történetet olvastam (blogok)
oké, te nem akarod vagdosni magad, DE mi van, ha valami tényleg ártalmatlan dolog miatt ráérzel és máshogy folytatod majd, egyre tovább mész. Neked most tanácsot adni olyan lenne, mint azoknak, akik megkérdezik, hogyan legyenek anorexiások. Lehet, hogy két napig nem esznek majd, aztán elfelejtik az egészet, de lehet, hogy rámegy az életük.
Beszélj valakivel, kérj segítséget, ne ilyenekkel szórakozz, mert tényleges haszna nincs, igazából nem segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!