Nagy gáz ha erre az időszakra alig emlékszem?!?!
Mennyire gáz ha pl a 6-17éves korom közti időszak szinte totál homály? Nagyon kevés emlék van,az is iszonyatosan pici és mintha nem is velem történt volna. Ciki ez mikor a többiek mesélnek a gyerekkorukról,suliról,stb, én meg csak hallgatok mert nem rémlik nagyon semmi.
Mekkora baj ez?
Ja és tavaly nyáron végülis volt trumának mondható dolog(lelki...)Nem tudom az lehet-e a gond vagy már régebbi...
És még vmi...rövidtávon is egyre rosszabb a dolog..Nem értem mi van velem mostanság :(
Ideggyógyász haza zavart?!:( "Szép". Pedig én valóban valami agyi röntgent csinálnék, hátha valami sérülés az oka.
Az a baj, hogy én a pszichiáterekkel elég szkeptikus vagyok. Sokaknak elég 5 percet mesélni, és fölír minden szemetet.
Értem.Köszönöm.
De akkor most mit csináljak? :(
Pszichológus Tb-s verzió is van vagy csak fizetős?Pénzem sajnos nincs erre :(
És hipnó tuti hatásos? Egyáltalán hogy zajlik az?
Értem. Csak jó lenne legalább ezt megoldani,mert már totál depis is vagyok(kicsi suicid dologgal),szóval talán ettől jobb lenne picit ha tudnám mi van :/
És esetleg valaki tudna még Szolnokon jó dokit? És még1x kérdés:van tb-s is?
+Alap kérdésre is írhattok még ha van bármi vélemény.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!