Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagy gáz ha erre az időszakra...

Nagy gáz ha erre az időszakra alig emlékszem?!?!

Figyelt kérdés

Mennyire gáz ha pl a 6-17éves korom közti időszak szinte totál homály? Nagyon kevés emlék van,az is iszonyatosan pici és mintha nem is velem történt volna. Ciki ez mikor a többiek mesélnek a gyerekkorukról,suliról,stb, én meg csak hallgatok mert nem rémlik nagyon semmi.

Mekkora baj ez?

2012. okt. 28. 22:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ja és tavaly nyáron végülis volt trumának mondható dolog(lelki...)Nem tudom az lehet-e a gond vagy már régebbi...

És még vmi...rövidtávon is egyre rosszabb a dolog..Nem értem mi van velem mostanság :(

2012. nov. 9. 17:01
 12/22 anonim ***** válasza:

Ideggyógyász haza zavart?!:( "Szép". Pedig én valóban valami agyi röntgent csinálnék, hátha valami sérülés az oka.

Az a baj, hogy én a pszichiáterekkel elég szkeptikus vagyok. Sokaknak elég 5 percet mesélni, és fölír minden szemetet.

2012. nov. 9. 20:58
 13/22 A kérdező kommentje:

Értem.Köszönöm.

De akkor most mit csináljak? :(

2012. nov. 9. 21:48
 14/22 A kérdező kommentje:
:(
2012. nov. 9. 22:56
 15/22 anonim ***** válasza:
állj le a fűvel. :) Ha szívsz, az bezarvahat eléggé a memóriába. Vagy akár a túlzott alkoholfogyasztás, tehát mondjuk heti 2-3 berúgás is okozhat emlékezet kiesést régebbre visszamenőleg is.... de ha nem fogyasztasz semmi kábító-mámorító szert, akkor tényleg csak pszichés lehet a dolog. dönthetsz, hogy pszichológushoz fordulsz vagy pszichiáterhez, az előbbi lehet hogy átcsesz egy csomó pénzzel, a másik meg beszedet vleed egy csomó gyógyszert, ami szintén nem túl jó, úgyhogy csak óvatosan.
2012. nov. 9. 23:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Szerintem pszichológust keress, aki hipnózissal is foglalkozik. Talán ő föl tudja mérni, hogy mi a helyzet. Ha valami komoly baj lenne, ő el tud irányítani a megfelelő helyre.
2012. nov. 10. 08:48
 17/22 A kérdező kommentje:

Pszichológus Tb-s verzió is van vagy csak fizetős?Pénzem sajnos nincs erre :(

És hipnó tuti hatásos? Egyáltalán hogy zajlik az?

2012. nov. 10. 18:54
 18/22 anonim ***** válasza:
en nem ugranek egybol hipnozis ala. sajnos egyaltalan nem megbizhato. az ember nem ugy mukodik mint egy videokamera ami felveszi a tortenesket es utana vissza lehet jatszani. a memoriat mi magunk alkotjuk, keveredik erzelmekkel, felelmekkel, elvarasokkal stb tehat egyaltalan nem biztos hogy valos megtortent esemenyeket kapsz vissza egy hipnozis soran. de beszelgess el errol pszichologussal, majd o tudni fogja hogyan kezdjetek neki, de ne gondold hogy a hipnozis megoldas mindenre.
2012. nov. 10. 19:06
 19/22 A kérdező kommentje:

Értem. Csak jó lenne legalább ezt megoldani,mert már totál depis is vagyok(kicsi suicid dologgal),szóval talán ettől jobb lenne picit ha tudnám mi van :/

És esetleg valaki tudna még Szolnokon jó dokit? És még1x kérdés:van tb-s is?

+Alap kérdésre is írhattok még ha van bármi vélemény.

Köszönöm.

2012. nov. 10. 19:11
 20/22 anonim ***** válasza:
hat nezegesd vegig a hozzad kozeli korhazak weboldalait, ott fenn kell legyen hogy van-e ilyen, vagy a korzeti orvos tud ebben segiteni. szokott lenni online tanacsadas is, sokszor ingyenes
2012. nov. 10. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!