Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus nem tarthat...

Pszichológus nem tarthat kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Apámék fizetik, 14k havonta, szóval kétségtelen, hogy érdekli őket a "fejlődésem".

Azt nem mondhatja el a doki, hogy miket mondok nekik, mármint a mélyebb dolgokat. Azokat gondolom igen, hogy javultam, nem szorongok már annyira, meg ilyenek.

Fel van véve, miket beszéltek apámmal telefonon. Szóval van bizonyítékom.

Szóval az, hogy nem léphet kapcsolatba senkivel, azt jelenti, hogy tényleg nem beszélhet a dolgaimról másoknak, hiába fizetnek 14k-t helyettem.

Vagy rosszul tudom?

Gondoltam már zsarolásra is, meglátjuk mennyit ajánl majd.

2012. okt. 24. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha mélyebb dolgokat elmond az valóban etikai szabályokba ütközik, de nem hinném, hogy ez olyan horderejű lenne, hogy miközben térdei reszketnek fölajánlaná neked a havi bevételét. (Sőt, nem kizárt, hogy a végén ő fog beperelni a hangfelvétel miatt..)

Tulajdonképpen max. a Pszichológiai Etikai Bizottságnál dobhatod föl az embert (nem a rendőrségen), ott meg nyilván a "barátai" ülnek. Arról nem is beszélve, hogy mivel páciens vagy, eleve fenntartásokkal kezelnék a beszámíthatóságodat, hangfelvétel ide vagy oda.

2012. okt. 25. 12:31
 12/13 A kérdező kommentje:
"Gyerekes a felfogásod, meg a zsarolási terved." Ez kit érdekel szerinted? A törvényt krvára nem.
2012. okt. 25. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:

De a szüleidet igen, épp ezért fizetnek nem kis pénzt hogy pszichológus foglalkozzon veled. Ha ez nem tetszik, akkor mond meg a szüleidnek hogy nem kell a pszichológus, de akkor te fogod megszívni hogy nincsenek a beszélgetések.

Márpedig a viselkedésed alapján nem véletlenül jár hozzád a pszichológus.

2012. okt. 26. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!