Ha lelkünkben probléma van akkor létrejön daganat?
Ezt írták egy oldalon.Na már most én félek a betegségektől legfőképp a daganatos betegségektől,szívbetegségektől.Néha nem tudom miért olyanokat mondok, hogy rákos akarok lenni vagy elképzelem.De sokszor mondom, hogy egészséges vagyok stb.Akkor bevonzom?
A daganatos betegség kialakulásának feltételezett lelki okai:
A fiatalkori elszigeteltség, elhagyatottság, kétségbeesettség.
A mélyebb emberi kapcsolatok veszélyesnek minősítése.
Felnőttként létre tudott hozni erős, tartalmas kapcsolatot, vagy munkájába fektetett nagy energiákat, ezért élt, ez lett élete értelme.
A kapcsolat megszakadt, a szerep véget ért-halál, elköltözés, nyugdíjba vonulás, stb, ennek eredményeképpen kétségbe esik.
Kétségbeesésüket magukba fojtják, képtelenek érzelmeikről őszintén, nyíltan beszélni. Dühüket, agressziójukat elnyomják, ezért mások „Csodálatos embernek” tartják őket.
Valamely fontos érzelmi kapcsolat elvesztése.
Mások érdekeinek, érzéseinek, vágyainak előtérbe helyezése.
Lehangoltság, kétségbeesés, depresszió.
Senki nem tudja, hogy miért jön létre bárkiben is daganat. Nagyon sok oka lehet.
Felesleges ilyenen agyalnod.
A szorongó, befeléforduló, rágódós tipusú embereknél gyakoribbak a daganatos betegségek.Az ilyen állapotokban és a depresszióban is az immunrendszerünk működése is csökken. Mindenkiben nap mint nap képződnek daganatos sejtek, de ezeket az immunrendszer sejtjei elpusztítják. Ha ez a védekező tevékenység elmarad sajnos bárkinél jelentkezhet rákos betegség.
A pozitív gondolatok és életszemlélet ez ellen dolgozik, úgyhogy megéri váltani és tenni érte. El kellene menned egy önismereti csoportba, ahol közösen gondolkodva rájönnétek, hogy időnkén miért is szeretnéd Te "kipróbálni" a rákos betegséget. Ha ezt tudod, akkor könnyebben tudsz változtatni is rajta.
" olyanokat mondok, hogy rákos akarok lenni vagy elképzelem"
Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!