Nagyon rossz álmom volt és tiszta nyomott vagyok miatta. Mikor fog elmúlni?
Mostanában nagyon felborult a hormonrendszerem, sokszor vagyok ingerlékeny, tényleg abszolút semmi dolgokon felkapom a vizet, tegnap is veszekedtem mindenkivel.
Erre ma azt álmodtam, hogy karácsony előtt 2 nappal meghalt anyukám, apukám,a testvérem, autóbalesetben. Nagyon nyomasztó volt és nagyon valóságosnak hatott az álom, ott bőgtem, hogy bárcsak felébrednék, de az álmomban meg voltam róla győződve, hogy ez nem álom...
Aztán egyre jobban bőgtem, és elkezdtem fohászkodni, hogy bárcsak még fél órát együtt tölthetnék a családommal, annyi mindent nem mondtam el nekik, szinte soha nem mondtam nekik, hogy szeretem őket, ha mentek valahova, nekem sokszor nem volt kedvem velük menni, meg mennyiszer csúnyán szóltam vissza nekik teljesen alaptalanul...
Erre ahogy egyre jobban rimánkodtam álmomban, hogy csak fél órát szeretnék még velük tölteni, egyszer csak felébredtem. Rám meg rámjött a bőgés. :S
Azóta is tiszta depis hangulatban vagyok.
Lehet, hogy bekattantam az álomtól, de most tisztára bemagyaráztam magamnak, hogy ez egy jelzés volt, hogy legyek velük türelmesebb, menjek velük mindenhova, stb. Tényleg annyira valóságosnak tűnt...
Meddig leszek az álom hatása alatt? Mert semmit nem tudok ma csinálni, annyira lenyomasztott. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!