Van itt olyan, aki öngyilkos akar lenni?
Van itt olyan,aki öngyilkossági szándékot fontolgat?
Esetleg mély lelki bántalmakkal küszködik?
Szívesen beszélgetek bárkivel,segítek,amibe tudok :)
De aranyos vagy kérdező:)
Hallucinogén szereket tudsz szerezni?
Tiniként sosem fordult meg a fejemben ilyen. De az elmúlt 1 évben egyre sűrűbben vannak ilyen gondolataim. Mivel megfontolt vagyok a tökéletes módszert szeretném megtalálni, de még nem sikerült:/ Minden napom átlagosan ezzel az idézettel tudnám leírni:
"A keserű embernek rövid időn belül nem maradnak vágyai. Sem élni, sem meghalni nincs kedve – és ez a legnagyobb baj."
Nem tudja senki, hogy ilyen gondolataim vannak, és nem is beszélgetnék senkivel erről, hiszen úgysem értenék meg. Az egyik tábor azt kántálná, hogy jaj de értékes vagy meg az élet szép. Közepes az életem jobb és rosszabb napokkal, de teljesen értelmetlen, a mai világban a becsületes emberek el vannak nyomva, saját célok elérésére, örömre, élet szépségeinek felfedezésére nincs lehetőség...
A másik fele meg tuskó, akiben nincs együttérzés. (És a szülők részéről a legnagyobb önzés, hogy ha megölöd magad egyből rinyálnak, hogy jaj az életük tönkrement, miközben napi szinten tojnak a fejedre...)
Kedves utolsó válaszoló! Megjegyezném h a hegedű tanulás mindegy mikor kezded ha elég lelkes vagy hozzá. Én pont 20évesen jöttem rá,hogy nagyon akarnám...Egy barátom meg is győzött hogy keressek valakit aki szépen megtanít. Már egy éve járok tanulni és egész szépen megy.(ja igen...ami pénz kellett hozzá,magam kerestem össze,ami megintcsak adott némi célt nekem-mivel öngyilk szélén álltam am...)
Szóval a h. talán nem veszett ügy nálad sem. Amúgy . Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!