A barátnőm öngyilkos akar lenni. Mit tegyek?
Jelenleg 200 km-re vagyok a 19 éves barátnőmtől. Folyton azt hajtogatja, hogy eldöntötte magában, hogy holnap végez magával. Nemrég került pszichológushoz és holnaptól kellene szednie a gyógyszerét, de teljesen kifordult önmagából, minden életkedve elment, és hiába próbálok segíteni neki, mintha meg se hallaná.
Nagyon nem szeretném ha valami hülyeséget csinálna.. ilyenkor kit érdemes értesíteni? A szüleivel már beszéltem telefonon, rendőrséget nem tudom érdemes-e egyáltalán értesíteni, mentőkön még gondolkodom.
El is utaznék hozzá, de az a probléma, hogy nekem holnap egyetemi óráim vannak, és ha hiányzok, akkor rengeteget kéne pótolnom.
Mindenféle segítséget örömmel fogadok.
22/F
lehet figyelem felhívás.
a helyedben hagynám a francba az egyetemet holnapra,elkérném az anyagot. helyedbe azonnal csomagolnék és mennék hozzá..
szüksége van rád. 1-2 napot kibírsz szerintem,az anyagot lehet pótolni,ha igazán szereted akkor nem érdekel most az egyetem.
Nos.. végül csak leutaztam hozzá, ami egy jó döntés volt. A szüleivel elkísértük pszichiáterhez, beszélgettünk, sétálgattunk a parkban, galambokat etettünk, aztán megnyugodott. El is lettek intézve azok a dolgok amik leginkább kiváltották nála ezt a dolgot, és most már jobban van.
Nagyon szépen köszönöm a kommentelők tanácsait! =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!