Miért érzek dühöt, a múltbéli SÖTÉT MÚLTAM miatt?
Általános iskolába az osztálytársaim, ütöttek, vertek, megszégyenítettek minden ok nélkül sokszor azért mert béna voltam tornaórán és nehéz volt a felfogásom. Ha valamiből 4-est vagy 5-öst kaptam egyszerűen kék-zöldre vertek a szünetbe. Leköpködtek és volt hogy alsó tagozatosokat is bevontak a megszégyenítésbe. A tanárok segítsége semmit sem ért.
Már 30 éves vagyok és a SÖTÉT MÚLTAM ÁLLANDÓAN VISSZAJÁR!
Már gondolkozom azon hogy kiírom facebook-ra minden szemétségüket és hogy minél hamarabb szeretnék velük szemtől szembe kerülni, hogy tisztázzam velük mi miért volt.
Már dühöt is érzek, hogy olyat tegyek hogy a diliház lesz a végállomás.
30/F
Örülj neki, hogy megszabadultál tőlük! Vagy még mindig ott laknak a faluszéli putrikban, és mindennap találkozol velük? Foglalkozz a jelen problémáival! Gond van elég, anélkül hogy a múlton rágódsz.
Nehogy már kiírd a sztoridat a facebookra!
A facebook teli van az osztálytársaidhoz hasonló szadista állatokkal, akik csak azt lesik, hogyan lehet másokat cikizni. "A szó veszélyes fegyver."
Mi hozta elő a dühödet 16 év múltán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!