Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak nekem tűnik úgy hogy...

Csak nekem tűnik úgy hogy egyre több pánikbeteg van?

Figyelt kérdés
Én is az vagyok, de szinte minden nap jön egy ezzel kapcsolatos kérdés.

2012. okt. 11. 22:35
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, ebből látszik, hogy itt azt nézik, hány "százalékos vagy", nem azt, hogy mit írsz. Nem baj, nem is értik a lényeget, azt hiszik, hogy nem tudjuk mi az a betegség. Itt az kap nagy százalékot, aki másnak tetsző véleményt ír. Ha azt írnád, hogy "üdvözöllek a klubban, meg nagyon meg tudlak érteni stb", akkor kapnád a jó pontokat. De nem veszik észre, hogy ezzel nem segít nekik senki. Oké, hogy megnyugtató látni, ha az ember nincs egyedül a bajával, de hogy mindenre csak az a jó válasz, hogy igazad van, na ezt nem értem. Azt sem értem, hogy én még miért nem vagyok 37 %-os. Na majd ez után. :)
2012. okt. 15. 15:22
 22/26 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit elkanyarodtunk a témától.. azt sem értem, hogy épp kinek is adtam igazat.. Én csak is a saját tapasztalatomat mondom, azokat amik nekem segítettek a nehéz időszakokban. Nagyon valószínű az is, hogy ami nekem jó, nem biztos, hogy másnak is. Nem csapok a hasamra és nem eröltetem senkire, hogy azt csinálja amit én teszek. Egyébként pedig elég sok emberrel levelezek a témában..szóval haszontalan nem lehet.

Nem hiszem, hogy belém tudnád beszélni, hogy rosszul vagyok. :)

A százalékokról pedig az a véleményem, hogy nagy részt a stílus dönt, nem a tartalom.

2012. okt. 15. 21:18
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is az vagyok... de nem engedem hogy eluralkodjon...pl elkezdtem az egyetemet levelezőin... végig szenvedem a konzultációt, de megcsinálom, mert nekem fontos.

Az egyik csoporttársam azt mondta , hogy "a pánikbetegség, az egy úri betegség, mert biztos van ideje magával foglalkozni"

Nah mármost, ő egy kórházban, vezető beosztásban dolgozik...s mégis igy vélekedik róla... hát vannak még tudatlan, bunkó emberek!

2012. okt. 25. 18:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak: Nem hiszem. Inkább a helyére került a dolog.
2012. okt. 31. 18:21
 25/26 homo ludensz ***** válasza:
100%
Átéltem valamilyen mélységig és bennem lerombolta azt a képet amit addig magamról alkottam.Egy idő után beszorulsz a magad korlátai közé és csak idő kérdése hogy megjelenik a depresszió is mert az önértékelésed mínuszba megy át. Rádöbbensz a saját sebezhetőségedre,napi szinten foglalkozol az elmúlás gondolatával mivel egy egy pánik élmény nyomot hagy benned és talán már előre rettegsz hogy mikor jön ismét.A félelemnek széles skálája van a kisgyermek félelme a sötét udvarra menéstől a felnőtt egyén halálfélelméig.Ez az ismeretlentől való félelemből ered. Erre igazán megnyugtató válasz sem a filozófiában sem a vallásban én nem találtam.
2012. nov. 1. 12:16
 26/26 A kérdező kommentje:
Én már tök lesz*rnám ezt az egészet, próbálok normálisan élni, jól érezni magam, másra terelni a figyelmem, de mégis bennem van ez az egész, ez is bizonyítja hogy ez nem csak egy kitalált dolog, amit bebeszélünk magunknak. És akkor ez mellé még jön hogy kényszeresen csinálok dolgokat.
2012. nov. 16. 03:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!