Utolsó, ebből látszik, hogy itt azt nézik, hány "százalékos vagy", nem azt, hogy mit írsz. Nem baj, nem is értik a lényeget, azt hiszik, hogy nem tudjuk mi az a betegség. Itt az kap nagy százalékot, aki másnak tetsző véleményt ír. Ha azt írnád, hogy "üdvözöllek a klubban, meg nagyon meg tudlak érteni stb", akkor kapnád a jó pontokat. De nem veszik észre, hogy ezzel nem segít nekik senki. Oké, hogy megnyugtató látni, ha az ember nincs egyedül a bajával, de hogy mindenre csak az a jó válasz, hogy igazad van, na ezt nem értem. Azt sem értem, hogy én még miért nem vagyok 37 %-os. Na majd ez után. :)
2012. okt. 15. 15:22
22/26 anonim válasza:
Szerintem kicsit elkanyarodtunk a témától.. azt sem értem, hogy épp kinek is adtam igazat.. Én csak is a saját tapasztalatomat mondom, azokat amik nekem segítettek a nehéz időszakokban. Nagyon valószínű az is, hogy ami nekem jó, nem biztos, hogy másnak is. Nem csapok a hasamra és nem eröltetem senkire, hogy azt csinálja amit én teszek. Egyébként pedig elég sok emberrel levelezek a témában..szóval haszontalan nem lehet.
Nem hiszem, hogy belém tudnád beszélni, hogy rosszul vagyok. :)
A százalékokról pedig az a véleményem, hogy nagy részt a stílus dönt, nem a tartalom.
2012. okt. 15. 21:18
23/26 anonim válasza:
Én is az vagyok... de nem engedem hogy eluralkodjon...pl elkezdtem az egyetemet levelezőin... végig szenvedem a konzultációt, de megcsinálom, mert nekem fontos.
Az egyik csoporttársam azt mondta , hogy "a pánikbetegség, az egy úri betegség, mert biztos van ideje magával foglalkozni"
Nah mármost, ő egy kórházban, vezető beosztásban dolgozik...s mégis igy vélekedik róla... hát vannak még tudatlan, bunkó emberek!
2012. okt. 25. 18:56
24/26 anonim válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak: Nem hiszem. Inkább a helyére került a dolog.
2012. okt. 31. 18:21
25/26 homo ludensz válasza:
Átéltem valamilyen mélységig és bennem lerombolta azt a képet amit addig magamról alkottam.Egy idő után beszorulsz a magad korlátai közé és csak idő kérdése hogy megjelenik a depresszió is mert az önértékelésed mínuszba megy át. Rádöbbensz a saját sebezhetőségedre,napi szinten foglalkozol az elmúlás gondolatával mivel egy egy pánik élmény nyomot hagy benned és talán már előre rettegsz hogy mikor jön ismét.A félelemnek széles skálája van a kisgyermek félelme a sötét udvarra menéstől a felnőtt egyén halálfélelméig.Ez az ismeretlentől való félelemből ered. Erre igazán megnyugtató válasz sem a filozófiában sem a vallásban én nem találtam.
2012. nov. 1. 12:16
26/26 A kérdező kommentje:
Én már tök lesz*rnám ezt az egészet, próbálok normálisan élni, jól érezni magam, másra terelni a figyelmem, de mégis bennem van ez az egész, ez is bizonyítja hogy ez nem csak egy kitalált dolog, amit bebeszélünk magunknak. És akkor ez mellé még jön hogy kényszeresen csinálok dolgokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!