Mit tegyek hogy ne legyek ennyire idegbeteg?
Nagyon hamar felkapom a vizet,már a párom is mondta,hogy ezt nem lehet kibírni. Ha valami nem úgy sikerül ahogy akartam akkor kiverem a hisztit, utána meg persze bűntudatom van. Meg csapkodok meg megszorítom őt :( meg legszivesebben földhöz vágnám a seggem,de nem segít semmi :(
A helyzet az hogy nagyon beteges vagyok, 1,5 éve állandóan hüvelyi betegségem van vagy felfázok. És most is már az 5. gyógyszert kapom és nem segít mert ugyanúgy meg van a fertőzés.
A szüleimnek nincs idejük rám, nem foglalkoznak velem valami túlsokat :/ Otthon nincs kivel beszélgetnem. Van nagyon sok családi problémám is ,meg egy igaz barátnőm sincs akivel tudnék beszélni.
Ezért mindig a páromra akaszkodok,és nem hagyok neki teret. De egyedül annyire rossz.
Sportolni szoktam járni,bár most műtötték a kezemet ( azt is betegség miatt) így most nem tudok menni.
De kikészít hogy nem tudok meg gyógyulni,és a párommal sem lehet normális szexuális életünk :@
Segítsetek,nem akarom h szakítsunk miattam, ő kitart mellettem,de nem akarom kínozni.
Mit tegyek ? Nem akarok idegbeteg lenni :'(
18/L
Drágáim, hogy jellemeznétek egy extra miniszoknyás műkörmös sminkes csajt?
Mert én úgy ahogy a kérdező.
B+ ha senki nem normális ne akarjátok már, hogy találjon barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!