Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért vagyok ennyire feledékeny?

Mért vagyok ennyire feledékeny?

Figyelt kérdés
nem vagyok idős.. régebben azzal magyaráztam hogy szétszórt vagyok, és figyelmetlen, ezért nem emlékszem dolgokra.. de kezd nagyon zavarni... van hogy nem emlékszem hogy mit beszélgettem tegnap valakivel... :(
2009. aug. 5. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Aludj többet! :) De ez csak vicc volt. Lehet, valami más köti le a gondolataidat. Nem agyalsz vmin túl sokat mostanában? A ginko biloba állítólag jót tesz. Meg a cavinton, de nem vagy idős azt írod.
2009. aug. 5. 00:28
 2/11 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok... és olyan egyetmre járok ahol seggelni kell.. az egész jól megy... de amugy elég sokat agyalok.. általában is... ennek köze van hozzá?
2009. aug. 5. 00:41
 3/11 anonim ***** válasza:

sztem úgy értette h egy dolgon agyalsz-e sokat, mondjuk egy srácon, hogy csak ő köti le a gondolataidat :)

az hogy általában sokat agyalsz, az csak jó.

simán lehet amúgy kialvatlanság, szerintem az a legvalószínűbb.

szedhetnél általános vitaminokat, az is biztos jót tenne, actival (az ami nagy és nehéz lenyelni:D) vagy ilyesmi. B vitaminokat meg suliidőben, az az agynak tesz nagyon jót, de sztem most nem lehet rá nagyon szükséged...ártani mondjuk tuti nem árt.:)

2009. aug. 5. 00:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Miért gondolod, hogy lány ? :)
2009. aug. 5. 01:01
 5/11 anonim ***** válasza:
Sőt, sztem kifejezetten fiú!
2009. aug. 5. 01:09
 6/11 anonim ***** válasza:
01:01-es vagyok: Én is lányra asszociáltam pedig, csak nem írja sehol, így nem biztos.
2009. aug. 5. 01:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Talán túl sokat idegeskedsz valami miatt. Lazíts egy kicsit!
2009. aug. 5. 02:02
 8/11 anonim ***** válasza:

tényleg, első vagyok, nem is tudom miért tettem meg lánynak a kérdezőt...:)

biztos mert én az vagyok és ez egy közös vonásunk..:D

2009. aug. 5. 14:01
 9/11 anonim ***** válasza:
jajdehogy első, második. a dőlt betűk után. nhoo
2009. aug. 5. 14:01
 10/11 anonim ***** válasza:
meg sztem azért is, még mindig ő vagyok, mert nagyon hasonlóan ír egyik barátnőmhöz...:))
2009. aug. 5. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!