Így is lehet belőlem pszichiáter?
"elvesznek-e a suliba, ahol pszichiáternek lehet tanulni"
Szia, az orvosi egyetemen lehet annak tanulni.
szerintem simán, de ez csak az én véleményem
a hozzád hasonlók talán még jobban megbíznának benned, hogy nem egy fehér köpenyes okostojás kinézetű valaki mondja meg a tutit
Ha fel is vennének az orvosi egyetemre, nagyon gyorsan kibuktatnának a kinézeted miatt.
A betegek sem lennének bizalommal hozzád. Egy orvosnak a külseje is rendes kell, hogy legyen.
Persze, lehet belőled pszichiáter, de arra fel kell készülnöd, hogy ilyen külsővel sokkal többet kell majd szenvedned a sikerért. Szóbeli vizsgákon (és orvosin főleg az van) sokat nyom a latban a tudás mellett az, hogy az ember mennyire felel meg külsőségekben és személyiségében a vizsgáztató ízlésének.
Érzésem szerint a belgyógyászok a falra másznának tőled :)
Simán lehetsz ettől orvos, miért ne lehetnél. Fehér köpeny ápol és eltakar. Gondolom nem a zenéddel akarod a betegeket gyógyítani, szóval ez se rájuk tartozik:D
Az orvosi egyetem viszont nagyon kemény.Sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!