Ha meghallok egy bizonyos zenét, egyből rámtör valami eszméletlen nagy bánat es úgy érzem szétszakad a testem. Miért van ez? Bővebben lent
erről a zeneröl eszembe jut egy álmom,semmi kül csak annak az almonak nagyon szomorú hangulata van,magam sem tudom miért.Ez csak egy zene..oké,de akkor miért tör rám az a nagy bánat mikor hallgatom? nem arra vagyok kíváncsi h mit csinaljak,hanem hogy miért van ez szerintetek.. :((
lehet cikizni emiatt,de nem hiányzik higyjétek el..
Szinte mindenkinek van ilyen...
Nemcsak zenével, de szaggal/illattal még talán gyakoribb.
Én pl. Az egyszer véget ér...-től tudnék kiugrani az ablakon. 15-16 éves voltam, amikor valami reklámnak ez volt a zenéje. Annyira gyűlöltem, mert pont érzékeny időszakomban voltam, nem akartam felnőni. :P
Azóta duplán lenyomaszt ez a szám, egyrészt azért, mert rájövök, hogy felnőttem, másrészt meg azért, mert eszembe jut az a szörnyű érzés, amit 16-17 évesen éreztem a hallatán. :)
Naszóval
Neked az a bajod h az álmod hangulata annyira kötődik a számhoz vagy egyszerűen hallotad álmodban egy részletét. Am melyik szám??
első: köszi legalább a tudat megvan h nem vagyok egyedül :)
2.: igazabol régen néztem egy sorozatot (Dong Yi) es annak az Ost-ja,mikor azt néztem akkor almodtam h egy kínai lány (a dong yi) ul egy széken az udvarunkba a pince előtt es csellozik,vagy hegedul v nemtom es valahogy folyton az jut a zenéről eszembe..es nem tudom megmagyarázni h miért de nagyon rossz lesz a hamgulatom es szomorúság tölt el.
egyébként van meg egy ilyen de az elég hosszú lenne elmesélni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!