Mi van velem? Hogy tudnék tenni ellene? (többi lenn)
Mostanában nem érdekel semmi sem, közömbös vagyok mindennel és mindenkivel szemben. Nincs célom, ami motiválna, teljesen elhagytam magam.
Szeretnék ezen változtatni, újra vidám és optimista lenni, de valahogy nem megy. :(
Valami hiányzik, de nem tudok rájönni, hogy mi... Nagyon rossz ez így.
Más is van így ezzel?
Mit csináljak, hogy jobb legyen?
Köszönöm a válaszokat!
Hány éves vagy.
Én tudom ajánlani a sportot. Nekem az változtatta meg az életem. Sokkal nyitottabb lettem és a feszültségek nem bennem nőttek, hanem egy környezet változással és sportolással szinte új ember lettem. :)
ha van időd, utazz el, vagy kirándulj barátokkal. Vegyél kisállatot. Ha a panellakás 4 falát bámulod akkor ne is várj csodát. Éppen ez a baj, hogy elhagytad magad. Kezdj bele dolgokba vagy akár új dolgokba. Hidd el csak a kezdet lesz nehéz aztán minden jó lesz! :) Tapasztalat! :9
Köszi! :)
21 vagyok.
A sport jó ötlet, már tervben van egy szobabicó. :)
Barátaim sajnos nem mindig érnek rá, de ha velük vagyok, mindig jól érzem magam.
Kisállatom sajnos nincs, panelban lakom. :(
Remélem, minden jó lesz hamarosan. :)
Teljesen igazad van.
Kinn a szabadban, a barátnőimmel, meg itthon is fogok tekerni. :)
Csak sajnos jön a rossz idő. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!