A vágásokat a kezemről hogyan tudnál eltüntetni h anya ne vegye észre?
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 10:46
21/27 anonim válasza:
te értelmes emberke, mégis miért vagdosnád a kezedet? én annak vagdosnám, aki baszogat! biztos h neki nincs igaza? lehet, h csak te vagy érzékeny
22/27 anonim válasza:
Én ha összeveszek valakivel,vagy ideges vagyok akkor dalt írok
23/27 MRC31 válasza:
Továbbra is azt mondom, hogy érdemes megkeresni a kiváltó ok(oka)t amiért teszed. Hogy értsd, én érzem a tetteid mozgatórugóját mert akad bennem is önpusztító hajlam ha nem is ilyen módon és rá tudok hangolódni másokra. Úgy gondolom van önpusztító hajlamod ami a tehetetlenséggel párosítva ezt hozza létre. Tapasztaltam már, csak ezért merem mondani. Ha attól tartasz, hogy az ok(oka)t kiváltó személlyel nem tudsz megbirkózni vagy a helyzettel akkor érdemes az iskolád (úgy veszem ki, hogy még sulis vagy) megfelelő személyével (mentálhigiénés) felvenni a kapcsolatot. Nagyon sokakban előjön csak nem tudsz róla mert ők is takarják, szóval ne szégyelld, kérj segítséget élőben is!
24/27 anonim válasza:
ne tegyél fel ilyen kérdést mert látod hogy a fele birka moralizálni fog a képedbe... ez egy ilyen világ :/
25/27 anonim válasza:
Elsetalalsz 1 szaros pszihomokushoz es segiteni fog. Neked tetszik az addig oke, nekem is tetszettek a drogok, megis tudtam hogy az ugy nincs jol. Miert nem akarsz segiteni magadon? Jo ez igy szerinted? Az ilyen dolgok mogott komoly problemak es okok huzodnak meg, amiket jobb idejeben kezelni, mert csak romlani fog. 2013 ban ne kelljen mar minden ilyen egyertelmu mentalis problemat leszarni, mikor nyilvanvalo hogy a mai vilagban ott kell lenni 100% ban mentalisan hogy megalld a helyed. Mit gondolsz, hogy ha ezt hagyod elhuzodni felnott korodban nem lesznek nagy problemaid? Jo lesz neked ha a stressz meg mittudom en mi valtja ezt ki beloled (depresszio) nem fog nagy problemakat okozni? Szivedtol kezdve eleg sok problemad lehet, en speciel szedhetem a szivritmus szabalyzot minden aldott reggel taknyos 20 evesen, pedig elvileg semmi bajom. Fejben van a gond. Nem hiszem hogy te is szivgyogyszert szeretnel szedni ennyi idosen, egyszerubb elmenni egy pszihologushoz, gyanitom gyerek vagy meg, kezdheted az iskola pszihologusnal. Nem baszogatasbol irtam egyebkent, tudom az elet nehez. Hidd el 5 gyerekre valo szart megeltem mar, es amire rajottem tobbek kozott, hogy segitseget kerni nem gaz. Egyedul szenvedni mikor nyilvanvalo hogy segitseg kell az mar igen.
26/27 anonim válasza:
én is szoktam vagdosni magam, ha gyorsan szeretnéd eltüntetni akkor krémezd be és rakj rá púdert/alapozót
27/27 anonim válasza:
Én is vagdosom magamat :/ Bekentem Aloeverának a nedvével egy kicsit csíp (De nekem a sebek 2-3 hetesek)
Utánna meg Betphantennel. De azok a sebhelyek ott fognak maradni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!