Miért vagyok szomoru? (folyt lent)
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok megvan mindenem ami kell barátnőm is már lassan egy éve :( de mégis szomorú vagyok visszaszoktam a cigire :'( de le akarok szokni :( Mitől lehet ez a szomorúság már kb július óta daganatom van valahol vagy mi? :'( rám jön a sírás csak ok nélkül hasam is fáj majdnem minden este hasmenésem van majdnem minden 2.nap :'( és halálfélelem néha :( attól félek mikor lefekszek hogy többé nem kelek fel meg ilyenek :'( :'( SEGÍTSETEK :( mi lehet a bajom?2012. szept. 22. 19:22
1/3 A kérdező kommentje:
Meg mikor jókedvem van jön egy ilyen és ha meghalok? :'( elvesztem a barátnőmet :'( és innentől egész nap szar lesz a kedvem :(
2012. szept. 22. 19:25
2/3 anonim válasza:
Nem tudodm mi lehet a bajod...de SÜRGŐSEN menj el Pszicholgushoz és belgyógyászatra hogy kiviszgáljanak.. De ne hagyd hogy a pszichomókus teletömjön gyógyszerrel mert utána leszel csak beteg igazán...
3/3 A kérdező kommentje:
meg görcsöl a hasam :( De miért sürgősen?
2012. szept. 22. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!