Azt hiszem depressziós vagyok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok,nem járok el bulizni sőt sehova. Barátaim nincsenek vagyis csak az interneten tartom pár emberrel a kapcsolatot. Anyukám beteg és vele vagyok egész nap. Ő is depressziós,már nem érdekli semmi, azt mondja neki már minden mindegy. És akárhányszor elmegyek valahova (nagy ritkán) lelkiismeret furdalásom van h vele mi lesz. Nem tudom mit tegyek mert annyira reménytelennek látom az egész helyzetem/helyzetünk. Egyre többet gondolok arra hogy ennek így nincs értelme jobb lenne ha nem is lennék.
Kérlek tanácsoljatok valamit mert nagyon el vagyok keseredve :(
2009. júl. 31. 22:08
1/6 anonim válasza:
Sajnalom...
talan ha hozzad jonnenek?
2/6 anonim válasza:
A depresszió nagyon komoly betegség,orvosok azt mondják bármi csak az ne...szerintem szakorvoshoz kéne fordulnod aki diagnosztizálja ill kedély javító tablettát ír fel vagy semmit,mert ennek is vnnak fokozati.Minden esetre szeresd magad annyira hogy elmész és beszélsz illetékessel és esetleg anyudnak is tudsz segíteni.
3/6 anonim válasza:
Ne aggódjatok,nincs semmi,teljesen fölösleges aggódni,csak stresszeled magad.Anyukádnak is mond meg,nincs mitől tartani az élet megy tovább...És mindig legyen célotok!Cél nélkül,nem nagyon lehet haladni.Te meg nyugodtan járj el bárhová,és tényleg ne izgulj.
4/6 anonim válasza:
Ahogy irtak mar a depresszio tenyleg betegseg. En is voltam olyan helyzetben es nem volt kellemes. Majdnem egy evet jartam hetente pszihologushoz, es mondjon ki mit akart nekem sokat segitett. Azota is vannak ilyen melypontjaim, de megtanultam kezelni oket. A baj az, hogy nagyon hamar visszaesel, ha nem tartod magad felszinen. En is azt tudom tanacsolni, hogy menj el egy szakemberhez, de addig is nagyon jot tehetnek a setak a levegon. Minden nap menjetek el mind a ketten valahova, barhova. De mindig egy bizonyos cellal induljatok el. Eloszor csak az utszeli uzletbe, es onnan fokozatosan messzebbre. Jol johet az egyhaz segitsege is. Ott biztos vannak kulonfele rendezvenyek tobb korosztalynak. Lehet te is, anyud is uj ismerosoket szerez maganak, koranak megfeleloen. Tudom nagyon nehez baratokat szerezni, mert idot es energiat igenyel. De attol eltekintve soha ne zarkozz el a vilagtol abban a tudatban, hogy ugyse eri meg, mert mire valakivel osszeszoknak, mar el kell mennem.
5/6 anonim válasza:
idióták.
van egy PSZIHOLÓGUS nevű emberke, aki ilyenen tudna segíteni.
6/6 anonim válasza:
Akik olyan választ írtak, hogy elsődleges üzenete az legyen ők okosabbak a többieknél, akik ebből következően hülyék, azok életük legszarabb napján jöjjenek vissza, és merítsenek erőt magukból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!