Állandóan baszogatnak az osztálytársaim, mindig különböző gúnynevekkel illetnek. Próbáltam 1-2x visszaszólni de sajnos ez nem az én műfajom. Szégyen de ne tudok oltani? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 17:37
11/12 anonim válasza:
Szolj az ofonek! Kapnak egy egyest. Na de a szekálás. Ha elkezdenek csesztetni, hallgasd végig, majd teli erőből vágd pofán. Megtanulják, hogy nem lehet téged csesztetni. Állj ki magadért! Én ezt egyszer megcsináltam, semmi baj nem lett belőle. Azóta mások szekálnak ezzel a témával, de akiket pofonvágtam, máig a legjobb haverjaim, és mindig kiállunk egymásért. Próbáld meg, lehet hogy egy jó barátság kezdete. :)
12/12 jos80 válasza:
A láb mundig kezénél van...rugd pofán...ugy hogysenki ne lássa...utana ha bejelent csak tedd a hülyét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!