Melyik a legjobb antidepresszáns?
Először citaloprámot szedtem,ahhoz nagyon hamar hozzászoktam,igazából nem sokat segített...egy éve cipralexet szedek,ez nagyon jónak bizonyult,de sajnos szerintem már ehhez is hozzászoktam..fáradékony vagyok,erős depressziós tünetekkel..szóval mintha nem használna semmit..
emelni kellene az adagot,vagy a doki írna fel másik gyógyszert? 20 L
Sexelni és sportolni. A depressziót valamelyik vitamin hiány is okozhatja.
Ga ilyen könnyen lekzdesz gyógyzsert szedni... hááát a gyógyulásért jó ha meg kűzd az ember. A könnyű gyógymód nem mindig hatásos. A derpessziónak ponmt az a lényege hogy a beteg magatehetetlennek érzi magát. A mozgás és a társas kapcsolatok pont ebből mozdítják ki. A gyógyulásért meg kell kűzdeni. :-)
Egy ilyen kapcsolatban bizony én is depressziós voltam... aztán lett új kapcsolatom, és hopp, eltűnt a depresszió is! :)
(Amúgy én régen szedtem antidepresszánst, de akkor is úgy éreztem, hogy az csak tüneti kezelés... én vigyortablettának hívtam, mert folyton kényszeresen vigyorogtam tőle... de belül attól még rosszul éreztem magam! A pszichiáteremmel egyeztetve leálltam a tablettával, és csak a terápiát folytattuk, ami akkor segített is. Nem mondom, hogy soha többé nem tört vissza a depresszió... pánikbeteg is voltam. De megtanultam már kezelni. Egy nem megfelelő párkapcsolat pedig tényleg ront a helyzeten!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!