Hová lehet fordulni pszihológushoz?
18 éves kor alatt a kerületileg illetékes nevelési tanácsadóhoz.
18 éves kor felett háziorvos ad beutalót.
Magánszektorban is -problémaspecifikusa-n érdemes érdeklődni.
A fentieken kívül lehet, hogy van az iskoládban/munkahelyeden ingyenesen igénybevehető szakember.
Valamint megjegyezném még, hogy a mi kerületi rendelőnkben nem kell beutaló erre az osztályra.
Én nagyon nem ajánlom.Nem segítenek ott,esetleg tovább passzolnak,vagy helytelen gyógyszereket írnak fel.
A legjobb pszichológus TE magad vagy!
Sportolj,foglalkozz állatokkal,foglalkozz másnak a problémájával,rögtön eltörpül a tiedé.
Kedves 3. válaszoló. Attól még, hogy a Kérdező állatokkal foglalkozik, és másokkal, ezáltal eltörpül a problémája az nem jelenti azt, hogy meg is oldódik.
Kérdező, nekem nincsenek jó tapasztalataim a pszichológusokkal kapcsolatban, de nem szeretnélek befolyásolni. Az jó, hogy szeretnél segítséget keresni. Van ingyen pszichológus, TB-re, ő nem ír fel gyógyszert. Szerintem megpróbálhatod, semmit nem veszthetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!