-hova kell fordulni, ha a szülő engedélye nélkül, elviszi az óvónő a gyereket pszihológushoz?
Sztem az óvoda vezetőjéhez menj be.
Nem is értem??
Mondjuk nálunk is volt ilyen, de ott kijött az oviba a pszihológus és minden gyereket megnézett.
Nem csak egyet!?!?!
Menj be a vezetőóvónőhöz és mondj el neki higgadtan mindent! ehhet nem volt joga az óvónőnek!! Ha szorong a gyerek és csak az oviban van ilyen probléma, akkor ott valószínűleg vele van gond és nem a gyerekkel... Különben is egy 5 évesnek még joga van hallgatni :)) Mi az, hogy verset kérdez tőle???? Együtt mondhatják, akinek esetleg kedve van, egyedül is elmondhatja, de nem feleltetheti a gyerekeket a tanultakból... egyébként a vers tanulás nem is kötelező foglalkozás, csak akinek kedve van, az vesz részt rajta...
Az, hogy a gyerekedet hazugságra akarta kényszeríteni, meg mindennek a teteje... ha a vezetőóvónő nem lép, akkor mehetsz a fenntartóhoz is (önkormányzat). Ehhez egy óvónőnek sincs joga!!!! Nem csak túllépte a hatáskörét, de megsértette a szülő jogait is, emellett a gyereket is olyan dolgoknak tette ki, amihez a te engedélyedre és jelenlétedre lett volna szükség.... Egyébként a pszichológust se értem, hogy nézhette meg a gyereket írásos beleegyezés nélkül, a te ottléted nélkül... ott is lehetne felelőst keresni! óvónő anyuka, Zs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!