Mit tehetnék, hogy ne készítsen ki a munka ennyire?
10 órás munkaidőm van. 5-kor kelek, 6-kor elindulok dolgozni, 8-ra beérek. 4 órát ülök az irodában a gép előtt, utána van egy óra szünetem 12-13 között. Ezután még 6 órán át ülök a gép előtt, 19-kor elindulok haza, 21-re hazaérek. Ezután már csak bekapok valamit és megyek is aludni 10 körül. Mindezt összesen havi 100 ezer forintért, de az mellékes. Szóval gyakorlatilag egész nap ülök, mire hazaérek, hullafáradt vagyok, semmit nem csinálok egész héten ezen kívül. Hétvégére marad az összes házimunka, takarítás, mosás, főzés stb. ezzel így eltelik a 2 nap. Ha megfeszülök, se tudom jobban beosztani az időmet, amikor épp lenne valamennyi szabad időm, akkor inkább pihenek, mert nincs semmihez energiám. Soha nem tudok kikapcsolódni, sportolni, barátokkal már hónapok óta nem tudtam találkozni, családhoz jó, ha egy hónapban egyszer hazajutok (aminek mondjuk anyagi oka is van amellett, hogy nincs időm, mert 300km-re laknak és nagyon drága a vonatjegy), párkapcsolatról álmodni se merek, élni sincs erőm, nem hogy még ismerkedni. Ki vagyok égve teljesen, zombiként élek, nincs normális életem. Emellett fizikailag is tönkretesz ez, szinte állandóan fáj a derekam, a végtagjaim, combom, vállam, és a kevés pihenés miatt az immunrendszerem is le van gyengülve, nagyon gyakran vagyok beteg, lázas, de nem merek szabadságot kivenni, mert félek, hogy kitesznek, és nem tudom, mi lenne, ha ez megtörténne, mert nagyon nehezen találtam ezt az állást, 3 és fél évig interjúról interjúra jártam előtte, pedig pesti vagyok, és itt azért állítólag könnyebb munkát találni, mint vidéken. Ezért értelemszerűen otthagyni se tudom az állásomat, nincs semmi spórolt pénzem, mert a fizetésemből még csak félre se tudok tenni, így is alig jövök ki belőle. Tudom, sokan vannak hasonló helyzetben, de hátha van valakinek tippje, hogy hogyan lehet ezt elviselhetőbbé tenni.
23/l
6kor indulsz,8ra érsz be.Ezek szerint 2 órás az utad?
Nem tudom hogy saját lakásod/házad van e,de ha nem akarod otthagyni az állásodat és másikat keresni,akkor az lenne egy jó megoldás hogy albérletet váltasz egy közelebbire.Feltéve ha albérletben élsz..Ha meg nem akkor meg költözz közelebb,de elég hosszú idő mire eladod a házad/lakásod..
hát nekem kapásból csak a költözés jutott eszembe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!