Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért ölnek a pszichopaták?

Miért ölnek a pszichopaták?

Figyelt kérdés

Aszerint amit olvastam róluk nem tünete a gyilkolás meg hasonló vágyak ennek a betegségnek. Remélem valaki megtudja válaszolni de kérlek ne csak pár szóba, pl.: "Mert betegek meg hülyék"

Köszönöm

2009. júl. 25. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
gondolom mert olyan bevillanásai vannak hogy ezt most meg kell tennie. szerintem erre nem nagyon fog senki neked kielégitően válaszolni, ugyanis nem valószinű hogy egy pszihopata fog neked válaszolni. ezt igazán ők tudnák neked elmondani. Olvass róluk könyveket :)
2009. júl. 25. 16:24
 2/6 anonim válasza:
93%

pszichomókusom szerint pszichopata vagyok

ez azt jelenti, hogy utálom az embereket

ezért sokszor megfordul a fejemben, hogy megölök valakit, főleg ha felb*sszák az agyam. a pszichopaták azért hajlamosak a gyilkosságra, mert nincs lelkiismeret furdalásunk és bűntudatunk. de nem inden pszicho gyilkos. én például csak kihasználom az embereket.

2009. júl. 25. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

"A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt. Erős hajlamot mutat a hazudozásra. Vakmerő, kalandvágyó, és tehetséges szélhámos, aki könnyedén manipulál másokat, és nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak."

Forrás: [link]

A leírtak szerint nem vágyakozik egy öldöklésre, de ha úgy alakul a dolog, akkor simán kinyír bárkit.

2009. júl. 25. 16:41
 4/6 anonim válasza:
Hogy mért ölnek?Talán betegek,talán így érzik jól magukat,de erre csak egy pszichopata tud válaszolni.
2009. aug. 15. 14:54
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
azert, mert szukseguk van kilepni a szurkesegbol es szeretik ha porog az adrenalin.
2010. jan. 26. 17:03
 6/6 Kazumi-senpai válasza:
Az én meglátásom szerint több okból is ölhetnek.Pl ha valaki nagyon felcseszi őket.De simán előfordulhat,hogy csak úgy unalomból,mert a pszichopatákat nem érdekli senki és semmi és úgy gondolják,hogy mindenek fölött állnak.
2020. márc. 24. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!