Miért ölnek a pszichopaták?
Aszerint amit olvastam róluk nem tünete a gyilkolás meg hasonló vágyak ennek a betegségnek. Remélem valaki megtudja válaszolni de kérlek ne csak pár szóba, pl.: "Mert betegek meg hülyék"
Köszönöm
pszichomókusom szerint pszichopata vagyok
ez azt jelenti, hogy utálom az embereket
ezért sokszor megfordul a fejemben, hogy megölök valakit, főleg ha felb*sszák az agyam. a pszichopaták azért hajlamosak a gyilkosságra, mert nincs lelkiismeret furdalásunk és bűntudatunk. de nem inden pszicho gyilkos. én például csak kihasználom az embereket.
"A pszichopata kevés érzelmet mutat önmagán kívül bárki iránt. Erős hajlamot mutat a hazudozásra. Vakmerő, kalandvágyó, és tehetséges szélhámos, aki könnyedén manipulál másokat, és nem érez bűntudatot, ha fájdalmat, szenvedést okoz másoknak."
Forrás: [link]
A leírtak szerint nem vágyakozik egy öldöklésre, de ha úgy alakul a dolog, akkor simán kinyír bárkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!