Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Tegnap elmentem bulizni...

Tegnap elmentem bulizni viszonylag jó kedvel namajd ma összeszedek vkit de semmmi!? Ez micsoda? Lelkibeteg vok?

Figyelt kérdés
Majdnem elsírtam magam nagyon érzékeny lelkem van ottültem sarokba tiszta kábán vicces lehettem mer ien izmos vagyok meg nemisnéztemki rosszul szal ilyenszintű hanuglatváltozásomvolt . elegem van az egész életemből magányos vagyok nincs senkim mittanácosltok?
2009. júl. 25. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
keményfiú sztem most menj el aludni mert lehet nyűgös vagy holnapra kutya bajod se lessz ^^
2009. júl. 25. 01:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez mindenkivel előfordul, hogy nem úgy alakul valami, ahogyan várta. Van ilyen, sajnos ezerszer is földhöz fognak csapni az életben de mindig újra talpra kell állni. Nem nagyon tudok mit mondani, ha ilyen van az embernek semmi se használ, nyűgös. Ki kell aludni szerintem is.

Majd máskor jobban megy, biztos rossz napod volt.

2009. júl. 25. 08:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lelkibeteg? Tudod mit jelent ez a szó? A magányt és a csajozhatnékot ne keverd egy betegséggel.
2009. júl. 25. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Lelkibeteg biztos nem vagy... Én sajnos az vagyok, de senkinek nem kívánom, hogy megélje ezt az állapotot.

Sok embernek van érzékeny lelke, szinte mindenkinek, és ez jó... Így vagyunk "megteremtve". Vigyáznunk kell a lelkunkre is torodni vele!

Mindenkinek vannak olyan pillanatok az életében, hogy kicsiségek miatt vagy ok nélkul legszivesebben elsírná magát.

2009. júl. 26. 02:23
 5/5 anonim ***** válasza:
apád fasza
2010. máj. 27. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!