Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mindig összeszedek valamit!...

Mindig összeszedek valamit! Mit csinálhatnék még?

Figyelt kérdés

A probléma a következő: a párommal csak havonta találkozunk pár napot (egyszerre)és akkor elég aktív nemi életet élünk! Ha hazamegy utána mindig mennem kell a dokihoz, mert ég, viszket, csíp...szóval összeszedtem valamit. Ágyban csináljuk,tiszta lepedővel, utána ruhában alszom, kézmosás, minden van...eddig nem volt bajom, nem értem ezt a túlérzékenységet.

Veletek volt ilyen? Tippek?

2009. dec. 3. 19:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, fél éven keresztül minden hónapban előjött, míg rá nem jöttem mitől van. Én a tamponra voltam érzékeny, azóta nem is találkoztam vele (se a gombával se a tamponnal).

Egyébként a férfiaknál tünetmentesen is jelen lehet, tehát ha ő nincs lekezelve, akkor természetes, hogy minden alkalommal visszafertőz.

2009. dec. 3. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Mit állapított meg a doki? Nem sok ez egyszerre neked?

Lehet, hogy így figyelmeztet a szervezetet, hogy sok neki egyszerre a szexből. Csak hüvelygomba és nem nemi betegség, akkor valószínűleg erről van szó. Ha erről van szó, akkor érdemes visszavenni a tempóból. Kell annyira figyelni magadra, hogy ne mindent egyszerre akarjál bepótolni. Ha ez jelzés számodra és gyógyszerekkel kikúrálod magad, de ugyanott folytatod, ahol abbahagytad, nem kíméled magad, akkor egyre rosszabb lesz. Ha nemibetegséget is összeszedsz, akkor a tiszta lepedő mellé érdemes volna óvszert is használni.

A Love Moon betéttel a visszatérő nyavalyák egy része véglegesen vagy gyógyszerek nélkül meggyógyul.

2009. dec. 3. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!