Minden miattam történik. Besokaltam. éreztétek már ezt?
9 hònapja tart a pàrommal az első kapcsolatom. 20 èves vagyok. Jàrtam pszichològushoz fél èvig önértékelés miatt. 3 hònapnàl tartott a kapcsolatunk amikor a legjobb baràtainkkal összekaptunk és màr fél éve nem beszélünk. Ez azért történt mert a párom a volt bnőmet szidta közösségi oldalon és én nem àllìtottam le illetve a pàrom mellè àlltam és nem a bnőm mellé. Aztàn most nyàron voltunk nyaralni az ő haveri tàrsasàgàval volt pàr csaj akit nem csìptem annyira. Pàrommal összekaptunk de aztàn a medencében kibékültünk /szex/
A csajok erről dumàltak a hàtunk mögött, balhét csinàltunk majd elhagytuk a terepet. Aztàn megkaptam a pàromtòl, hogy miattam nincs egy baràtja sem...Most pedig 1 hete voltunk fürdeni de tilosba parkoltunk amit nem sejtettünk ès jött a büntetés...megkaptam, hogy minek mentünk, ő nem is akart stb...de én mondtam, hogy menjünk tömegközlekedve...mindennek én érzem magam hibàsnak, kezdek besokalni...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!