Ez tényleg ennyire komoly?
Egyik ismerősömtől megkérdeztem, mit csinálna, ha 3 gyereket elcsapna a szeme előtt az autó. Azt kérdezte: "Azon kívül, hogy röhögnék rajtuk?" ...
Én meg rá is vágtam, hogy "jujj ilyen szívtelen, durva pszichopata hogy lehetsz? :S" XDDDdd
A hülyegyerek meg olyan fejet vágott... azt hitte hogy HŰ MOST AZTÁN KEMÉNY VAGYOK :DDDDDDD omg.
Szegény. Ne... :DxD Személyiségfejlesztő-tanfolyamra lenne szüksége, de nem fogadja el. Kis 20-21 éves nagyképű mitugrász.
"Személyiségfejlesztő-tanfolyamra lenne szüksége,"
Szerintem neked is...
Ez olyan szinten gyerekes hogy egyenesen szörnyű.
Az ilyen embereknek nyilván rohadtul nincs fogalmuk arról hogy mit jelent a veszteség vagy hogy egyáltalán mekkora súlya van az ilyen dolgoknak. Valószínű hogy bele sem gondolt hogy ez mennyire rossz lenne,de egy normális ember kiakadt volna a kérdéseden és utána legalább valami épelméjű választ adott volna.
De te sem vagy jobb kérdező hogy mindezt röhögő fejekkel írod le.
Gratulálok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!