Ha valaki vágdossa magát akkor az komoly dolognak számít?
Úgy értem ez azt jelenti, hogy komolyabb problémái vannak az illetőnek?
Észrevettem, hogy egy osztálytársam karján vágdosási nyomok vannak, azt hazudta, hogy macska volt, de én nem hiszek neki. Szerintetek lehet, hogy segítségre van szüksége?
Akkor láttam a karját amikor tesi után öltöztünk át és leesett a ,,kötés,, (ilyen vászon valamivel volt áttekerve a keze) a kezéről és megigazította.
Ez amúgy nagyon sok fiatalnál előfordul. Semmiképp nem akarlak arra bíztatni, hogy ne vedd komolyan, de a legtöbb esetben ez csak figyelemfelkeltés, szeretné, h észrevegyék és sajnálják vmiért, de esze ágában nincs valóban kárt okozni magának (akkor sem, ha ő ennek az ellenkezőjét gondolja). De én is azt tanácsolom, hogy jobb ha szólsz pl. az of-nek, majd ő lerendezi a szülőkkel, arra való.
Onnan tudom ezt, hogy annak idején én is beleestem ebbe a hibába és csak akkor jöttem rá, mennyire értelmetlen és szégyellnivaló dolog, amikor másokat láttam ugyanezt csinálni. Egészen addig komolyan vettem amit teszek, aztán rájöttem hogy pont olyan nevetséges vagyok, mint mások, akik ezt teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!