Aki már érezte teljesen kilátástalannak az életet, hogyan lépett túl ezen? Hogyan volt képes a változtatásra?
Egyszerűen káosz az életem...mindenben kudarcot vallottam, és sajnos egyre rosszabb. Depressziós lettem, nem látom értelmét az életnek, nincs kiút. Sokáig küzdöttem, hogy változtassak, de ennek ellenére is rosszabb lett...már nem tudom mit tegyek.
Csupán ötleteket szeretnék kérni, hogy esetleg ha valaki volt hasonló helyzetben hogyan sikerült kimászni a gödörből?
Nem segítséget kérek, nem várom el, hogy valaki "mellém szegődjön" és napokig írjon privátban, aztán a legváratlanabb pillanatban meg lelépjen...voltam már így néhányszor.
Csupán néhány hasznos választ szeretnék.
Köszönöm szépen.
Sajnálom, hogy te is ezt érzed.
Nekem azért kilátástalan az életem, mert az utóbbi időben semmi nem sikerült. Egyszerűen kudarcot vallok mindenben, magányos, kedvetlen, keserű ember vagyok. Pozitívan nem tudok gondolkodni már nagyon hosszú ideje. És az a legborzasztóbb, hogy lassan feladom...nem megy már.
"Csupán néhány hasznos választ szeretnék. "
Tudod, ha ez ilyen egyszerű lenne, már tele lenne az internet ilyen tanácsokkal.
Ha egyszer nem írod le a bajodat, csak valami általánosságokat, akkor azt is fogsz csak kapni válaszként.
Leírom neked a legegyszerűbb, és legátfogóbb tanácsot: Változtass az életeden! Hidd el, ez a legfontosabb. Csak hogy ezt egymagadban nem is értheted. Beszélgetni, levelezni nem akarsz.
Igazán nincs mit!
Utolsó! Hogy lehet a semmiből újrakezdeni,és fordítani?
Megváltozni? Nekem sem megy.Mindig úgy kelek fel,hogy na most és mégse.
Még utolsóbb!
Nem a semmiből kell újrakezdeni, hanem a már meglévőt megváltoztatni. De hát kérdezel! Pedig nem is akarsz levelezni.
Tudod, aki a gödör legalján van, az sem a semmiben van. Már az is valami, hogy írtatok. De ne utasítsátok el a segítséget.
Nekem is voltak hihetetlenül sötét és szomorú időszakaim,mindennap sírtam szorongtam..stb.
Aztán volt hogy a helyzetek miatt,vagy munka közben el is felejtettem hogy nekem milyen rossz,vagy egy két ember miatt jobban éreztem magam és lassan elhalt a szomorúságom.A legjobb valamivel lekötni magad,ami produktív pl. munka hobbi,vagy csak egy mozizás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!