Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehetne jobb a hangulatom?

Hogy lehetne jobb a hangulatom?

Figyelt kérdés

sziasztok. előszőr is 15 éves lány vagyok. a szokásos: serdőkor, depresszió. remélem azért ezek után is esz valaki aki elolvassa. :)

szóval 2 hónap alatt 8 kilót lefogytam (saját akaratból),már a havi is kimaradt egy hete, de így is még a normál súlyomban vagyok.. de teljesen beleestem ebbe. de ez nemis igazán lényeg, csak úgygondolom ez a "fogyókúra" is segített a rossz kedvben.

igaz ezelőtt sem voltam az a beszédes, humoros ember, de mostanában egyre rosszabb. na de nem folytatom a panaszkodást.. a kérdésem, hogy

valamilyen gyógyszert szedhetnék? nem szeretném, hogy szüleim megtudják az az igazság. van egy gyógyszeres szekrényünk és abba hátha találnék valamit. :/ sokszor mondták nekem hogy ha ilyen rossz kedvem van, elvisznek pszichológushoz, de óda nagyon nem akarok menni...

sportolok mostanában, strandra is kimegyek néha de nagyon rossz a kedvem, aig tudom visszatartani a sírást. így névtelenül lemerem írni..

2012. aug. 11. 22:29
 1/3 A kérdező kommentje:

serdülőkor*, lesz*, oda*

bocsi a hibákért..

2012. aug. 11. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nem akarlak bántani, bántjátok ti magatokat épp eléggé, ezzel a "fogyással". Nem hiszitek el, hogy nem lehet azt csinálni, hogy egy ideig zabálok, mint egy ló, aztán meg fogyókúrázok mint egy zombi. A szervezetnek rendszeresen meg kell adni, ami jár neki. De többet sem szabad. Mértéket kell tudni tartani.

Igaz, és pasi vagyok, de soha sem tudtam rájönni, hogy a nők nagy része, csak 150 kilónál veszi észre, hogy de meghíztam. Előbb miért nem?

2012. aug. 11. 22:56
 3/3 anonim válasza:
Szia! A fogyás nem megoldás, s ha megerölteted kicsit magad, s teszel olyan dolgokat amiket igazán szeretsz, lehet, hogy helyre állnak majd a dolgok. De ez korral jár. Semmiképpen sem ajánlok gyógyszert! Mivel sulis vagy, elmehetsz egy iskola pszichológushoz, úgy is, hogy senki nem fog tudni róla. Ne félj, ő majd fog tudni adni tanácsokat. De addig is, kerüld a magányt és csináld azt amit szeretsz!
2012. aug. 12. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!