Miért félek a "várostól"?
Én sem szeretek a városban egyedül járkálni, nem nem azért, amiért te.Én régebben sokszor voltam rosszul és amiatt félek, hogy majd az utcán, vagy idegen helyen esek össze vagy ki tudja, mi.Vagy nem tudok leülni pihenni, ha kell.
Igen, van némi igazad abban, hogy sok a rossz ember, de emiatt nem élhetsz örökké bezárva.Annyit tudsz tenni, hogy sötétedés után nem mászkálsz egyedül, elhagyott utcákon nem járkálsz, nem öltözöl kihívóan és a pénzed a zsebedben hordod.Forgalmas utcán járj, így már eléggé védve leszel.
Köszi! Nem biztos, de Te akkor gondolom agorafóbiás vagy első, nem? Tudom, hogy nagyon rossz, családban volt már rá példa.
Viszont amit írtál az tényleg nagyon jó, csak egyedül a nem kihívóan öltözködést nem tudom betartani. Mert az a baj, hogy a stílusom (öltözködésben) általában sokaknál már kihívónak számít. De nem tehetek róla, én így szeretek kinézni, csak félek is emiatt. (Ez egy ilyen ördögi kör.)
Vegyél egy gázspray-t, és tanuld meg használni. Hordjad magaddal. Önbizalmat ad, és tényleg jó, ha van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!