Exbarátnő beteg. Félek. Mit tegyek?
Barátom exe mentálisan beteg, papír van róla. Nem keressük a lánnyal a kapcsolatot, ám most, elkerülhetetlen dolgok okán muszáj volt. Az édesanyja megkért, jelentkezzünk. Kedves, szinte barátkozós levelet írtam neki (mert az anyját nem értük el egész nap) ami így kezdődött: „Anyukád kérte..”
Erre a csaj agya elborult, kiakadt, hogy zaklatom, ismerősöknek szidott ezerrel, lehetetlen, nonszensz dolgokat kitalálva rólam. Állítólag, teljes mértékig elhiszi őket (pl. én azért keresem, mert féltékeny vagyok és folyamatosan zaklatom. Megjegyzem, ez volt a 2. alkalom, h beszéltem vele). És dühöng.
Ez jellemző, főleg akkor, ha szóba kerülök. Nem ismer, nem tud elhelyezni a beszűkült világában, így „mesél” rám egy jellemet és gyűlöl. Aztán, a „hiszti” után, mintha mi sem történt volna. Nagyon ijesztő. Állítólag gyógyszerezik, de nem nagyon bízom ebben.
Szerintetek kell félnem? Az megoldja a dolgot, ha levegőnek nézem? Tudok tenni valamit azért, hogy megértse, felfogja, hogy én nem az az ember vagyok, akinek elgondol? Mert észérvekkel nem győzhető meg. Lehet veszélyes rám nézve ez?
"felfogja, hogy én nem az az ember vagyok, akinek elgondol"
Neki az vagy és az is maradsz, amit kitalált rólad.
Ha agresszív és bántani akar téged, mert őrült, akkor megteheti.
Tudod Te mit tehetsz az őrültekkel szemben? Megtanulod felismerni mibe nyúljál bele és megtanulod megvédeni magad.Ha az őrültek, a border line és mániás depressziós emberek és mások, akik veszélyesek lehetnek másokra és önmagukra, az ő gondolkodásukat ha bárki meg tudná hipp hopp változtatni, akkor szerinted miért lenne ma még egyetlen is, aki nincs kigyógyítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!