Az iskolai pszichológus elmondhatja valakinek, hogy étkezési zavarom van és vagdosom magam?
Sziasztok!
17 éves lány vagyok különböző problémákkal, amik végül depressziót eredményeztek. Most vagdosom magam feszültséglevezetés és önbüntetés céljából, illetve bulímiás/anorexiás vagyok (nem tudom eldönteni, az van, hogy koplalok, zabálok, hányok, koplalok, zabálok, hányok... és hashajtózok). Úgy döntöttem, meglátogatom a sulipszichológust, mert nem tudok beszélgetni senkivel sem. Ő talán meghallgatna, megértene, és ki tudja, talán tudna segíteni is. :) Csak azt nem tudom, hogy megy ez. Lehetséges, hogy elmondja a problémáimat az osztályfőnökömnek vagy szüleimnek? Sejtem, hogy törvény tiltja, bár nem vagyok benne biztos. De ha úgy érezné, hogy bajban vagyok, akkor nem lehet, hogy mégis "beköpne"? :S Nem akarom megölni magam, nem olyan mélyek a vágások, és a súlyom is normális még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!