Voltatok már depressziós állapotban? Ha igen, már jól vagytok? -Hogy jöttetek rendbe és mennyi idő kellett hozzá?
Én depressziós lettem,de szeretnék minél hamarabb rendbe jönni. Csak szeptembertől megyek pszichológushoz.
Addig tudtok valami tippet,hogy jöhetnék rendbe?
Ti a depresszióból,hogy jöttetek rendbe?
Fontos lenne!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Foglald el magad minél több dologgal.Lényeg,hogy ne unatkozz!Próbálj meg pozitívan gondolkodni.Tudom,könnyű ezt mondani.
Nálam a hajnali órákban,még ébredés előtt törnek elő a rossz gondolatok,sokszor rémálmok,a szorongás,félelem.Néha megváltás fölébredni.DE:utána magad irányítod a gondolataidat.Megrázod magad és induljon a nap!
A napi rutin sokat számít,ebből soha ne hagyj ki semmit:felkelés után
beágyazás,mosakodás,fogmosás,reggeli,rendcsinálás stb.
Ha körülötted rendben van minden,már félig te is rendben vagy.Utána már csak rajtad múlik minden. Sok erőt hozzá!
nekem szinte egész nap rossz gondolatok járkálnak az agyamban,és ezért csak hajnalban tudok elaludni,sokszor esténként amikor próbálok aludni,elsírom magam,próbálok nem gondolkodni,és aludni,de megy.Mivel én tisztaság mániás vagyok ezért a takarítás hiánya miatt nem kell aggódni.
Ha elmegyek a barátaimhoz,akkor szívem szerint inkább haza mennék,mert annyira rossz kedvem van, ott is csak vagyok és nem szólok egy szót sem.
Lazítani kéne,de hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!