Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől vagyok ilyen? Ezt minek...

Mitől vagyok ilyen? Ezt minek hívják?

Figyelt kérdés

Másfél éve nincs munkám,mivel idegen városba költöztem,nincs egy barátom/ismerősöm se.A szüleim is nagyon messze vannak.

Nem akarok emberek közé menni.

Amíg itthon vagyok jól vagyok,ha kimegyek az utcára,alig kapok levegőt,és izzadok mint az állat.(nem csak most a melegben)

Ha be kell mennem boltba,postára vagy akármilyen üzletbe,borzalmasan érzem magam.Minél hamarabb elintézem amit kell és jövök ki.

Hazafelé szinte rohanni szoktam,hogy minél hamarabb jobban érezzem magam.

Mikor az utcán járok,mindig úgy érzem hogy mindenki engem figyel,és rólam beszél.

2012. aug. 6. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen emberek enyhe asperger szindróma.Bagi Ivánnak is ez van.
2012. aug. 6. 23:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem szorongsz?
2012. aug. 7. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:

másfél éve van ez? és miért nincsenek barátaid, nem találsz?

valami társaság feltétlen kéne, meg néha a régi barátokat felkeresni.

2012. aug. 7. 14:47
 4/9 A kérdező kommentje:

Akik a régiek közül nem távolodtak el tőlem,velük neten szoktam beszélni,vagy ha egy évben egyszer hazajutok,akkor találkozunk.

Itt pedig nem találok barátokat,nem járok bulizni,sőt,sehova.

Egyébként lány vagyok és 25 éves.Férjnél vagyok,de ő messze dolgozik,egy hónapban egyszer látom pár napra.

Amíg volt munkám,addig jobb volt.Vendéglátós voltam,szerettem hogy egész nap emberek közt vagyok.

Mióta a 4 fal között vagyok,azóta van ez.

2012. aug. 7. 15:08
 5/9 anonim ***** válasza:

ez azért durva h férjnél vagy és őt is alig látod, ezen sürgősen változtatni kellene. nem azért de ha énnekem lenne feleségem és látnám ezt a problémáját, egész biztos csinálnék valamit, munkahelyet váltanék.

azt be kell látnotok, egy házasság így nem működhet. van h ideiglenesen távol kerültök egymástól egy időre, de az csak ideiglenes lehet, egymás mellett a helyetek.

eleve a férjednek kéne késznek lennie segíteni megoldani a problémádat, nem nekünk. persze mi is segítünk ahogy tudunk :)

2012. aug. 7. 15:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Ő se jókedvébe ment el,valamiből fizetni kell az albérletet,számlákat.De hétfőn megy felvételizni egy közeli helyre,reméljük összejön :)
2012. aug. 7. 15:34
 7/9 Heid válasza:
Változtass! Keress munkát! Ha van munka, lesznek ismerősök is! Eleinte bármilyen munka jó, ahol közösségben vagy, ne a pénzt nézd, tekintsd terápiának.
2012. aug. 7. 18:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen,de úgy érzem hogy képtelen vagyok újra emberek közé menni dolgozni.
2012. aug. 7. 18:36
 9/9 Heid válasza:
Csak a munkára koncentrálj, amikor keresel, hogy te "dolgozni" mész. Verd át az elméd, aztán, ha már elindultál azon az úton, kénytelen leszel emberek közé menni. Az önuralmon múlik. És a kérdésedből ítélve, változtatni akarsz. Hát tedd meg, még ma.
2012. aug. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!