Van recept nélkül kapható stresszoldó?
Szia!Igen,több is,érdeklődj a patikában vagy gyógynövényes boltban!Amelyik neked legjobban megfelelő,azt fogják ajánlani!
De jó hatású a citromfűtea is,próbáld meg először azt egy kis kamillával!
Jó egészséget!
Olvass utána az orbáncfű teának, csúúúúcs. :-)
Csak gyógyszertárban vegyél.
Igen lehet kapni !
Jagermaister :)
Nekem a citromfűtea semmit sem használt.
Ami nekem bejött: a Night Flight nevű tea és a Remotiv nevű orbáncfűktabletta. A teát drogériában lehet venni, a tablettát gyógyszertárban, de jó drága.
Van még a Herbária nyugtatóteája, az íze és a szaga szörnyű, de az is hatásos. Viszont attól kómásan ébred az ember.
Én ezeket a stressz-eredetű alvásproblémáimra szedem/szedtem.
a legjobb stressz oldás a mozgás
akármilyen mozgás,de ha úgy érzed stresszes vagy ideges vagy lassan szívj be levegőt a tüdődbe az orrodon keresztül amíg meg nem telik utánna a szádon lassan ki ez használ..
Gyógyszer 50% gyógyulás és ugyanannyi mellékhatások (elhízás,függőség,tompa érzékelés,lassú reflexek).
Alkohollal ugyanez.
Ha megváltoztatod a környezeted (munka, tanulás) az is csak félsiker.
Ha magadat változtatod meg (könnyedebben veszed a dolgokat, elérhető célt tűzöl ki magad elé, a stresszhelyzetekben tudatosan próbálsz nyugodt maradni) azzzal komoly előrehaladást érhetsz el egyetlen nap alatt is.
Nekem gyomorbajaim voltak, és úgy múltak el, h tudatosan nem vettem komolyan az előttem álló problémákat.
Mint azt mások is teszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!