Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ebből lehet depresszió?

Ebből lehet depresszió?

Figyelt kérdés
Már egy ideje elég lehangoltnak érzem magam. Nincsenek a suliban se barátaim, se senkim. A családommal pedig már szinte alig találkozok. Nem sokat törődnek velem. Általában a szobámban ülök egyedül, gyakran szoktam sírni is. Az osztálytársaim semmit nem hisznek el nekem. Nagyon stresszes alkat vagyok, és ez a stressz sajnos elfajult. Remegek, nem tudom hol vagyok, mit teszek, sőt, még azt sem tudom, hogy egyáltalán ki vagyok én. Tehát nem piskóta a szervezetemnek. Pszichológushoz is járni fogok, de csak szeptembertől. Addig fogalmam sincs mit tegyek, és hogy a barátaim, vagy az osztálytársaim fognak-e egyáltalán még hozzám szólni. Ha gondoljátok, írhattok üzit. Jólesne megbeszélni valakivel ezt. :(

2012. aug. 4. 22:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Ebből bizony könnyen lehet depi...,ha így haladsz.A pszichológus jó ötlet.
2012. aug. 4. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!