Szerintetek ez pánikbetegség?
Na szóval most nyáron kezdődött..de ezen belűlis 1-1,5 hónapja...hogy szorított a melkasom alatt fájta a hátam kicsit meg erősen vert a szívem...ekkor péntek este volt és szombaton is tartott még ezért bementünk a sürgösségire de vérképem,Ekg,melkasi röntgen semmitsem mutatott...minden rendben volt...hazajöttem utánna 2-3 napig tök jól is voltam..elmultak a panaszok de aztán megintcsak előjött az erős szívverés...háziorvosis elküldött Ekg-re még1x hogy biztos ami biztos...
megintcsak azt mondta tökéletes..akkor már sejtettem hogy vmi mentális gond lehet,beképzelem vagy hasonló..
De mikor ez rámjön akkor nemtudok egyhelyben megmaradni,ver a szívem és szorongok...De annyira nemdurva mint ahogy olvastam egykét helyen zsibbadás meg izzadás s hasonlók..csak ennyi..és mindig beképzelek valami hülye betegséget is :SSS
szóval a kérdésem,hogy ez pánikbetegség lehet??
ha az akkor ezt magamban lehet rendezni mert itthonsem mondtam el,hogy talán pchihés oka lehet...Nemis szeretnék ilyen dolgokról beszélni a szüleimmel..jaaa és azt elfelejtettem,hgogy most végeztem a szakmunkás sulival...
Ha ujraindul a suli elmulhat.???merthogy csak most szünetben jött elő hogy sokat itthonvagy meg minden...
Mert amúgy naggyonsokat jártam szórakozni haverokkal erre-arra és nekem nemis olyan félelmem van hogy most tömeg vagy más ismeretlen emberek hanem attól félek hogy ott haverok közt rámjön ez a szívdobogás olyankor nincs kedvem beszélgetni se semmihez csak v árom hogy lenyugodjak...csak utánna már azon jár az eszem hogy mikor jön megint :SSS
Na meg sportoltam is..edzettem itthon de mostanában elkezdem befejezem 10 perc után mert úgy megemelkedik a pulzusom hogy attól félek megáll a szíven :///ilyenkor beis parázok...Persze sport természetes de ha leülökis nehezen akar csillapodni..:S
Most mit tegyek???
A válaszokat előreis köszönöm!!megy a zöld!!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!