Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik vele? Pánikbetegsé...

Mi történik vele? Pánikbetegség? Nagyon féltem!

Figyelt kérdés
Sziasztok. A testvérem tegnap egyszer csak összeesett, elkezdett remegni, folyt róla a víz. Kihívtuk a mentőket, mikor a kórházba értek még mindig tartott.Később elmondta, h zsibbadó érzést érzett, fájt mindene, és alig kapott levegőt. Az orvosok azt mondták pánikroham volt. A kórházba még kettőször ismétlődött meg majdnem egymást után, pedig adtak neki valamit. Ma kiengedték..és ma is lett ilyen rohama, megvártuk míg elmúlik, elmúlt, most jelen pillanatba jól van..De mi történik vele? :( Régebben történt egy nagy csapás az életében, ezért depressziós lett, de már kigyógyult..Tényleg pánikbeteg? Vagy valami más? Mit lehet tenni? Nagyon féltem őt! (15/L
2012. júl. 30. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen ez az nekem is volt hasonlo tunetekkel es hasonlo storyval 16 evesen most 23 vagyok es neha ha szorongok elgondoloodok miert lehetett mi tortent ami megrazott atgondolom lenyugtatom magam es nem veszek rola tudomast es nem felek. Kerdezd meg tole halalfelelme volt mert az bizony panikroham... es mond meg neki probalja meg lerenndezni magaban a dolgokat es ne rettegjen es barmi van rosszul erzni magat allandoan mondjatok neki ,hogy semmi baja sincs ezt csak az agya produkalja es ne vegyen rola tudomast.
2012. júl. 30. 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen volt halálfélelme. De ő nem fél a haláltól, de most mégis félt..:S
2012. júl. 30. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen ez panikbetegseg.Velem is ez volt (17F) a suliban a dolgozatoktol nagyon feltem mindig szorongtam majd egyszer egy nap olyan rosszul lettem,hogy hanyingerem volt,szedültem,zsibadtam,halalfelelmem volt es a mentönek kellet kijönnie...Azota javult a helyzetem de meg mindig nem gyogyultam meg...:(
2012. aug. 14. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Az elég érdekes, hogy ki sem vizsgálták, csak rásütötték, hogy pánikbeteg!

Egy alapos kivizsgálás azért nem ártana, de ha nem találnak semmit akkor viszont tényleg irány a pszichiáter (Lehetőleg magán, és nem TB-s mert az nem foglalkozik vele..)

2012. aug. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!