Hazudozás, mi a kiút?
Mostanában egyre többet kényszerülők hazudozásra, vagyis inkább lényegesen átalakítom a valóságot.
Gondoljunk ilyenekre hogy azt hazudtam hogy nem vettek fel valahova(suli), pedig eleven nem is jelentkeztem, mert nem mertem, és még elég sok ehhez hasonló sajnos.
Csak nem akarom hogy szerencsétlennek nézzenek, gyávának, vagy hogy csalódjanak bennem.
Ezek vissza üthetnek? Undorító ember leszek tőlük, ha így folytatom? Mi lehet a megoldás?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Vállald fel aki vagy. Ha nem vettek fel na és? Ha nem is jelentkeztél? Hát akkor meggondoltad magad mégse oda akarsz menni. Na és akkor mivan? Lesz belőle más. viszont az emberek bizalmáét elvesztheted ha még akkor is ha csak ilyen kicsi jelentőségű dolgokról hazudsz.
mondd meg nyugodtan ha valami nem sikerült, ha egyáltlaán köze van hozzá az illetőnek, De ha gondolod hozzá teheted mit tervezel és máris nem tűnik kudarcnak.ű
Gondold végig mit értékelsz kudarcnak.
Nem hiszem hogy olyan tragédia lenne ha valamiben bizonytalan vagy, a lényeg hogy hamar össze szedd a gondolataidat, hogy mit szeretnél és legközelebb már határozottan foghatsz neki, és még akkor sem baj ha nem első próbálkozásra sikerül. Mondjuk egy vállalkozásba is bele kell jönni, mielőtt nyereséges lesz.
De ha elrejted a valóságot, akkor inkább csak magadnak hazudsz, de annak is rosszul mert te tudod az igazságot, mást meg nem érdekelnek a hazugságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!