Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom mit tegyek Valami...

Nem tudom mit tegyek Valami ép ötlet? Ez nem kamu kérdés komolyan kérdezem

Figyelt kérdés
4 évvel ezelött anyám bekerült a kórházba mert legyengült ... az utobbi napokban furcsán viselkedett majd teljesen bekattant mindig kiabált... megkérdeztük mi van SEMMI választ kaptuk... Aztán amikor mondtuk hogy szét költözünk akkor elmondta ...) ennek pár hete ... Elmondta hogy retteg az öregtől mert nem egyszer az apja szexuális kapcsolatot akart létesíteni a lányával Azóta eltünt már az öreg a kórházban fekszik ... 4 napja kezdett kiütni anyámon hogy megviselte a dolog már nem tudunk vele beszélni befordult magába egész nap "takarít " elkezdi de elfelejti hogy csinált valamit és mást kezd csinálni segítsetek mit tegyek vele ?
2012. júl. 30. 18:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia mivel sem én és valószínűleg te sem tudod mi járhat édesanyád fejében javaslom hogy keress fel neki egy pszichológust hátha neki jobban megtudna nyilni. Sajnos más tanácsot nem tudok adni. Jobbulást neki és neked is a legjobbakat!
2012. aug. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!