Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kísértetjárás van a házunkban...

Kísértetjárás van a házunkban éjjelente és a dermesztő félelemtől képtelen vagyok elaludni. Tehetek valamit?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 16:56
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

Nem tudom, miket próbáltál már meg, de van rá "recept". Nem veszítesz vele semmit: keressetek ki MINDENT az egész házból - pincétől a padlásig -, ami bármilyen szinten spiritizmussal kapcsolatos (értsd: könyv, film, akár csak elfelejtett jóskártya, szóval mindent, ami szellemekkel, jóslással, bárminemű természetfelettivel, akár horoszkóppal foglalkozik).

Ha ez megvan, dobj ki mindent, vagy égesd el, mindegy. Még egyet tudok ajánlani: www.watchtower.org. Van magyar nyelv, ott keresd ki a halottakról szóló fejezetet, olvasd el, gondold át. Nem hiszem, hogy butább dolog lenne ezen elgondolkozni, mint egy szelleműzőn, vagy bármilyen "máguson":))

2009. júl. 22. 20:42
 22/36 anonim válasza:

Imádkozzatok egyszerű szavakkal Istenhez, aki szeret benneteket hogy vigyázzon rátok.

Mindenki a házban tartsa be a következőt:

"Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló; Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző; Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled." (VMóz 18:10-12)

Ha valaki hasonló dolgokban résztvett eddig valamikor, mondja el Istennek, hogy megbánta, és nem akar többé ilyet tenni.

Szedjétek össze az összes "ezoterikus" témájú könyvet, amitek van, és égessétek el.

Ezután ne féljetek, bízzatok Istenben, ő szeret benneteket, és meg fog védeni.

2009. júl. 23. 11:23
 23/36 anonim válasza:
Elképesztőnek tartom, hogy - bár nagyon sokat, évek óta szenvedtek a szellemjárástól - mégsem hívtok egy papot vagy spiritisztát, hogy legalább megpróbáljátok megtisztítani a házat. Nekem ez az egész történet így irreális, erősen sántít. Szerintem ilyen a valóságban nincsen.
2009. júl. 24. 10:19
 24/36 A kérdező kommentje:

Utolsó,nem tudom, te milyen anyagi körülmények között élsz...de ha tudnád, milyen érzés úgy felkelni mindennap, hogy miből vegyünk kenyeret, a számlákat pedig állandó késésekkel kölcsönkért pénzekből kifizetni, te sem papra vagy szelleműzőre költenéd...sőt, nem is tudnád, mert azok nem 100 forintot kérnek el...mert gyakran nekünk annyi az összes vagyonunk otthon...még a pap sem dolgozik ingyen (ennyit az egyházról)

a többieknek köszönöm a jótanácsokat... Istenhez nem nagyon tudunk imádkozni, mert az egész család ateista, én is csak tudományosan foglalkozom a vallással...de talán az is elég, ha halott szeretteinkhez imádkozunk védelemért

2009. júl. 24. 11:39
 25/36 anonim válasza:
49%
Próbálj meg keresni egy tapasztalt jógaoktatót, vagy jógamestert. Ők ingyen is körülnéznének nálatok és képesek észlelni a spirituális jelenségeket.
2009. júl. 24. 12:14
 26/36 anonim válasza:
0%

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL xD

asszed még elis hiszem??

2009. júl. 26. 12:19
 27/36 A kérdező kommentje:
akkor mi a fa-sznak írsz? Nem azt kérdeztem, h elhiszitek e vagy sem, tanulj meg olvasni!
2009. júl. 26. 12:21
 28/36 anonim ***** válasza:

Én sajnos csak azt tudom továbbra is tanácsolni, amit eddig is írtam. Az entitások egy összefoglaló név, de újabban azokra a lényekre is használatos, akiket csak különböző célokra úgy hoztak létre.

Amúgy meg aki itt akarja reklámozni a vallását, az menjen haza, gondolja át az életét, és mélységesen szégyellje magát.

2009. júl. 27. 03:30
 29/36 anonim válasza:

Nem, a halottakhoz imádkozás nem segít, csak rontani fog a helyzeten.

Istenbe vessétek a bizalmatokat, ne a halottakba!

2009. júl. 31. 09:27
 30/36 A kérdező kommentje:
de hogyha egyszer mondom, h ateista a család, akkor mégis miféle istenben bízzanak? mellesleg épp azért ateista mindenki, mert kezdetben, mikor még bíztak benne, akkor sem volt jobb az életük (nem csak a szellemek miatt)...állandóan szenvedtek ugyanúgy,pedig nagyon jólelkű emberek az apát kivéve
2009. júl. 31. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!