Kísértetjárás van a házunkban éjjelente és a dermesztő félelemtől képtelen vagyok elaludni. Tehetek valamit?
Ghostbusters!!!!!
Itt már más nem segít:(
biztos hogy nem beképzeled?
ha biztos vagy benne akkor keress fel egy ilyen szellem űzőt ő biztos tud segíteni!
nem, nem csak én... a párom családjának házáról van szó, ők már a beköltözéstől kezdve együtt élnek ezekkel a jelenségekkel, én még csak két éve lakom ott, de nem tudtam megszokni, és úgy vettem észre, annak ellenére, h évek óta ott élnek, ők sem, mert tegnap éjjel anyósom is nagyon félt...együtt virrasztottunk, de a többiek is észlelik ezeket a dolgokat... nem lehet elektromos hiba, az apa villanyszerelő és többször is ellenőrizte már az említett berendezéseket... amiket mondtam, csak a jéghegy csúcsa, órákig tartana elmesélni minden tapasztalatomat a két évből, plusz még amiket azelőtt tapasztalt a család és elmesélték nekem... úgyhogy inkább az érdekelne, hogyan tudnám legyőzni a félelmemet ezektől a dolgoktól
(szelleműzőt már ajánlottak nekünk, de nincs 50 rugónk, hogy kifizessük...én papra gondoltam, aki felszentelhetné a házat, de anyósom szerint szó sem lehet róla, mert a férje gyűlöli a papokat és biztos nem engedne be egyet sem a házba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!