Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális? (bővebben lent)

Ez normális? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok és azt vettem észre hogy mintha nem is lennének bennem érzelmek. Pl. 1.sose hiányzik nekem semmi és senki, tökéletesen elvagyok ha nem találkozom hosszabb ideig a családommal, 2. mindenféle megbánás és visszatartó erő nélkül tudok megbántani másokat a legfájóbb pontjukon, viszont én még sose éreztem azt hogy megbántva lennék, 3. sose voltam még szerelmes, ráadásul jobban is szeretek egyedül lenni, mindenféle gond nélkül el tudnék lenni akár heteket is egyedül. 16F
2012. júl. 26. 07:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem értek súlyos érzelmi traumák, akár a családban, akár iskolában?

Nem ártana egy pszichológussal elbeszélgetned, mert ez később agresszióba is átcsaphat.

2012. júl. 26. 08:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem volt semmilyen traumám.

És pont ez a másik... Sose vagyok ideges, nálam nyugodtabban és higgadtabban senki sem kezeli a problémákat, nem hiszem hogy ez átcsaphatna agresszióba. Lehet hogy én csak szimplán ilyen hideg típus vagyok?

2012. júl. 26. 08:43
 3/5 anonim ***** válasza:
pszichopata!!! (nem ám:)
2012. júl. 26. 15:37
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi....:D
2012. júl. 26. 15:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor lehet apátia.
2012. júl. 26. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!