Miért nem tudok beszélni az érzéseimről?
Figyelt kérdés
Nagyon sok gond van,családdal,másokkal,még magammal is,le se írom,mert egy évig mesélhetném. Egyik barátnőm mondta,hogy menjek pszichológushoz. Több hónapig gondolkodtam rajta,aztán elmentem. Max 5 percet lehettem ott,annyiból állt a beszélgetés,hogy hebegtem-habogtam,kábé annyit mondtam,hogy: hát öö nem tudom de olyan rossz,nem tudom,olyan furcsa.Aztán fogtam magam,felpattantam,mondtam,hogy: "Na heló",és kimentem. Sehogy sem tudtam belevágni,hülyén éreztem volna magam.Miért nem tudok róla beszélni?
15L
2012. júl. 25. 22:06
1/1 anonim válasza:
Hát lehet hogy egy olyan emberrel kéne beszélnek akiben megbizol és nem csak két perce ismered. A másik lehetőség az az hogy igazából nem is akarsz beszélni a problémáidrol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!