Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintem nem vagyok normális...

Szerintem nem vagyok normális kíváncsi vagyok h ti hogy gondoljátok?

Figyelt kérdés

Kb.: 1 éve kezdődött az h magam mellé képzelek filmbeli szereplőket, vagy kitaláltakat.

És már hangosan beszélek magamban úgy mintha velük beszélnék.

Most kezdett ez súlyosbodni, azzal h már kezdem elhinni a létezésüket, és kiakadok akkor amikor azt mondják h csak egy karakter.

Mi a bajom?

2009. júl. 14. 23:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én is ezt csinálom, de én nem is csak beszélgetni szoktam velük, hanem bármi mást. De nem hangosan beszélek közbe és titokba csinálom, anya nem tud róla nekem. És azért van, mert nekem is kevés a barátom, és velük se lehetek önmagam. De ezekkel a kitalált emberekkel végre önmagam lehetek, nem néznek le, nem néznek hülyének. Én is írtózom a tömegtől :S 18L
2009. júl. 21. 18:11
 12/17 anonim válasza:

Szia!

én is csináltam ilyet unalomüzőként szerintem adig nincs vele baj mig akkor csinálod mikor nincs ott senki... de ha már társaságban akkor má ott nagyob probléma van...

2009. júl. 22. 00:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem szándékozom társaságba beszélni "velük". mert tudom magamról hogy csak kitaláltak ó, de olyan jó ezt csinálni, vannak valakik/valaki akivel tudok beszélni.
2009. júl. 22. 00:30
 14/17 anonim ***** válasza:
18:11 vagyok, annyira király h nem vagyok egyedül ezzel :D Már tisztára bolondnak néztem magam XD
2009. júl. 22. 00:36
 15/17 A kérdező kommentje:
:D nyugi tényleg nem vagy egyedül :) Én meg azt hittem hogy én vagyok egyedül :D
2009. júl. 22. 00:53
 16/17 anonim válasza:
szerintem te súúlyosan hülye vagy
2009. dec. 4. 17:45
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.. én azt nagyon jól tudom h hülye vagy xDxD de talán egy tanáccsal elláthattál volna xD
2009. dec. 4. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!